Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) » Edycja postu

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 21:17, 07 kwi 2014

noemi napisał(a)

Gosia też mam taki egzemplarz ... i moje mają już suche końcówki ... trochę przesadziłam z ich ilością na 1 m2 ....

piękne u Ciebie, doniczusie super co tam będzie rosło , zdradzisz ?

dobrze że o tym piszesz, bo nawet miałam pytać czy to normalne

jak przesadziłaś z ilościa tzn. że będzie cudnie

pewnie że zdradzę-jak posadzę

wiesz musze was tu jakoś ściągnąć
ana_art 21:31, 07 kwi 2014

a ja się wcale nie dziwie thujom i uważam, że wcale nie są złe, są świetnym tłem dl innych roślin i chronią przed ciekawskim wzrokiem. Wiem, że to wkurzające bo też mieliśmy takie 'wycieczki' jak ktoś był u nas, a że nie mogliśmy nic posadzić od strony podjazdu bo miejsca zbrakło daliśmy po całości maty wiklinowe. Te to dopiero niewyjściowe, ale za to skuteczne
Matka 21:38, 07 kwi 2014

Kokosik, alez u Ciebie się piknie zapowiada
Joaska 21:39, 07 kwi 2014

Gosia, doniczki na tarasie bomba, z rury pcv czy stalowe????
trawy pięknie Ci ruszyły, ja po dzisiejszym dzieleniu moich wiem że do dzisiaj żyły, jak ich nie zamordowałam to żyją nadal
malkul 21:43, 07 kwi 2014

Joasiu o które doniczki pytasz?
te małe minidoniczki?wbite w ziemie na nóżce?

mi Marta słała ostatnio wielgachną karpę molini i tez już ruszyła a ja ją szpadlem na 8 mniejszych i żyją

to twoje tez dadzą radę
malkul 21:44, 07 kwi 2014

Bogdzia kochana-jetseśtuliskam i ściskam łzy ocieram
malkul 21:46, 07 kwi 2014

ana_art napisał(a)
a ja się wcale nie dziwie thujom i uważam, że wcale nie są złe, są świetnym tłem dl innych roślin i chronią przed ciekawskim wzrokiem. Wiem, że to wkurzające bo też mieliśmy takie 'wycieczki' jak ktoś był u nas, a że nie mogliśmy nic posadzić od strony podjazdu bo miejsca zbrakło daliśmy po całości maty wiklinowe. Te to dopiero niewyjściowe, ale za to skuteczne

właśnie masz rację!!
ja sie nie wstydzę uważam że nic by tam innego nie pasiło bo zrobiłby sie misz-masz. jak mam szmaragdy przeciez obok. a i one są zimą dobre , liści nie gubią więc spełnaija swoje zadanie cały rok.
rere79 21:47, 07 kwi 2014

Gosiu, lepszy taki ekranik z roślin niż wlepione oczy gapiów. Ale się nie dziw, bo jest co podziwiać
agniecha973 21:55, 07 kwi 2014

malkul napisał(a)

mi Marta słała ostatnio wielgachną karpę molini i tez już ruszyła a ja ją szpadlem na 8 mniejszych i żyją

to twoje tez dadzą radę

Jakoś tak dziwnie Marty molinie dzielą się na 8. Ja w ub. roku też 8 szt. zrobiłam
agniecha973 21:58, 07 kwi 2014

Acha, i daj sobie spokój z narzekaniem na tuje. I tak byś pewnie w końcu podjęła taką decyzję, więc lepiej teraz niż później. Będziesz miała piękne zielone tło dla roślin i osłonę przed gapiami. Nie ma co sobie wyrzucać zmian planów, przecież nie wszytsko da się od razu na 100% przewidzieć. Samo życie. Obyśmy tylko takie problemy mieli.