Hi hi hi ... gotuje eM ... postanowione od czasu jak stwierdziłam, że sprzątać to on się nigdy nie nauczy Jasny podział obowiązków: ja sprzątam, "ogarniam" dzieci i opłaty a on gotuje i robi zakupy
Może jednak znajdę trochę czasu na pinta w tym zimowym okresie?
A może w końcu lifting sypialni zrobię/my?
Najlepiej od razu zrób sobie tablicę"ścianki wodne" i tam wrzucaj wszystko co ci się spodoba i chciałabyś użyć jakiegoś elementu.
A z tym dołem to może przesadzam, ale miałam zapierdziel i zero chwili ani na pisanie ani tym bardziej na ozdoby a tu na forum wszystkie tak zasuwałyście z tymi ozdobami że troszkę to dołujące było... Ale na szczęście już po świętach. Jutro wyjeżdżają moi rodzice i wszystko wróci na normalne tory
Świetne takie podsumowanie roku
Fajnie się ogląda tyle zdjęć naraz
I nie wiem czy Ci marudzić czy cofać się w poszukiwaniu odpowiedzi o te szare donice?
A miło mi bardzo
Staram się ożywiać jak umiem najlepiej ... najważniejsze jednak żeby nie przesadzić ... chociaż na tą ściankę wodną to mam chrapkę
Pozdrawiam
No to masz dylemat ... bo chciałabyś coś zrobić a nie wiesz na czym stoisz ... Najlepiej może skoncentrować się na tym co wiesz na 100%, że możesz zmieniać ... wypunktuj sobie wszystko i realizuj powolutku ... będziesz miała satysfakcję małą ale jednak ... z czasem może wyklarują się pewne sprawy ... może eM dojrzeje do pewnych decyzji a może uda Wam się pójść na kompromis? Tego życzę Ci bardzo w Nowym Roku