Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

jankosia 21:44, 03 sty 2016

ren133 napisał(a)

Jutro spróbuję z tą aplikacją
Doła miałaś z mojego powodu? ... to brzmi jak komplement ... Nie mów tak bo jeszcze uwierzę
Pozdrawiam

Najlepiej od razu zrób sobie tablicę"ścianki wodne" i tam wrzucaj wszystko co ci się spodoba i chciałabyś użyć jakiegoś elementu.
A z tym dołem to może przesadzam, ale miałam zapierdziel i zero chwili ani na pisanie ani tym bardziej na ozdoby a tu na forum wszystkie tak zasuwałyście z tymi ozdobami że troszkę to dołujące było... Ale na szczęście już po świętach. Jutro wyjeżdżają moi rodzice i wszystko wróci na normalne tory
ren133 21:50, 03 sty 2016

siakowa napisał(a)
Kochana to obaidow juz nie bedzie ,w domu balagan itd..tak dziala w poczatkowym stadium pinterest podobnie jak O. W glowie namiesza i zostawi z tysiacem pomyslow na rewolucje

Hi hi hi ... gotuje eM ... postanowione od czasu jak stwierdziłam, że sprzątać to on się nigdy nie nauczy Jasny podział obowiązków: ja sprzątam, "ogarniam" dzieci i opłaty a on gotuje i robi zakupy
Może jednak znajdę trochę czasu na pinta w tym zimowym okresie?
A może w końcu lifting sypialni zrobię/my?
ren133 21:55, 03 sty 2016

Krys napisał(a)

Renia uważaj na ręce ,bo M moze odrąbac od klawiatury

Hihihi ... ja na o, pincie i stronach francuskich się diagnozuję ... a on całą serię "Zagubionych" sobie zapodaje od kilku dni Także remis jest
ren133 22:01, 03 sty 2016

jankosia napisał(a)

Najlepiej od razu zrób sobie tablicę"ścianki wodne" i tam wrzucaj wszystko co ci się spodoba i chciałabyś użyć jakiegoś elementu.
A z tym dołem to może przesadzam, ale miałam zapierdziel i zero chwili ani na pisanie ani tym bardziej na ozdoby a tu na forum wszystkie tak zasuwałyście z tymi ozdobami że troszkę to dołujące było... Ale na szczęście już po świętach. Jutro wyjeżdżają moi rodzice i wszystko wróci na normalne tory

To jak Ty tyle czasu rodzinę u siebie miałaś to Ci się nie dziwię
amelia_b 22:03, 03 sty 2016

Tak sobie Reniu przeglądam i przeglądam carexy to masz cudne,miałam trzy a dwa mi załatwił pies sąsiadów, donice super oj tam szkoda gadać,wszystko jest super dopracowane
ren133 22:27, 03 sty 2016

amelia_b napisał(a)
Tak sobie Reniu przeglądam i przeglądam carexy to masz cudne,miałam trzy a dwa mi załatwił pies sąsiadów, donice super oj tam szkoda gadać,wszystko jest super dopracowane

To ostatnio taki okres wspomnień i przeglądania wątków - ja dziś u makkasi utknęłam a wracając do tematu - fakt evergoldy tez mi się podobają ... ale donice to przecież Ty masz piękne ... i taras ... i rośliny Ja już zrobiłam swoją listę zadań na ten sezon a Ty?
Iwk4 22:55, 03 sty 2016

Reniu, jutro ci zalinkuję moją tablicę z wodą i ściankami. Jeśli będziesz chciała
ren133 23:07, 03 sty 2016

Iwk4 napisał(a)
Reniu, jutro ci zalinkuję moją tablicę z wodą i ściankami. Jeśli będziesz chciała

No oczywiście, że chcę Na razie buszuję u Sebka M mnie szturcha żeby iść spać Pa pa ...
Margarete 00:29, 04 sty 2016

ren133 napisał(a)

Hi hi hi plany takie sobie i znowu muszę Ci przyznać rację
Ale nie zamierzam zrobić więcej niż zaplanowałam (głównie ze względu na zdrowie) ... bo, tak jak piszesz, mam zamiar cieszyć się tym co już jest ... i mieć w końcu więcej czasu na spotkania ogrodowiskowe

Oj tak oj tak spotkania ważna rzecz
Dominika11 08:54, 04 sty 2016

ren133 napisał(a)
Podczas dzisiejszego spaceru zrobiłam parę zdjęć mojego styczniowego ogrodu

Witam w Nowym Roku
Przepiekny masz ogród kazdy szczegół dopracowany