Też ją lubię, podobałoby mi się tak jak jest u Joli:
Tylko chyba trzeba będzie to już przenieść na wiosnę, bo najpierw muszę bukszpany posadzić, a potem te mniejsze roślinki - a tu już październik za pasem.
Ostatnio trawy na topie, w wielu wątkach tematy dotyczące ich kwiatostanów i błędnej identyfikacji, przy okazji można się cos podszkolić.
Rabate pokaże za jakis czas jak dosadze brakujące rosliny, teraz szkoda nawet focic.
Zgadza się, też do takich wniosków doszłam.
Zeby nie było tak prosto to jeszcze trzcinnik Overdam i Avalanche też takie pasiaste - musze kupić w pewnym miejscu, bo inaczej to będę się zastanawiać co mam, tak jak Ty teraz z grackami
Coś tam się kroi, ale do niedzieli jeszcze daleko, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Wiesz jak to jest jak się ma małe dzieci, na zimowe ferie pojechaliśmy z 2 dniowym opóźnieniem z powodu choroby córki, na wakacje z antybiotykiem, bo przesunięcie wylotu to już trudniejsza sprawa, także pewność to będzie dopiero w niedzielę rano
A w ogrodzie Rh posadzone, Elaty też - Variegatusa nie ma, a o bukszpanach można myśleć jak solidnie popada.
Na teraz to ta rabata ubogo wygląda - mam nadzieję, że jak będzie komplet roślin to będę zadowolona.