Coś tam się kroi, ale do niedzieli jeszcze daleko, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Wiesz jak to jest jak się ma małe dzieci, na zimowe ferie pojechaliśmy z 2 dniowym opóźnieniem z powodu choroby córki, na wakacje z antybiotykiem, bo przesunięcie wylotu to już trudniejsza sprawa, także pewność to będzie dopiero w niedzielę rano
A w ogrodzie Rh posadzone, Elaty też - Variegatusa nie ma, a o bukszpanach można myśleć jak solidnie popada.
Na teraz to ta rabata ubogo wygląda - mam nadzieję, że jak będzie komplet roślin to będę zadowolona.
Zgadza się, też do takich wniosków doszłam.
Zeby nie było tak prosto to jeszcze trzcinnik Overdam i Avalanche też takie pasiaste - musze kupić w pewnym miejscu, bo inaczej to będę się zastanawiać co mam, tak jak Ty teraz z grackami
Czytam ,że się napracowałaś ... ale rabata prawie gotowa a z tymi trawami to myślę, że jeszcze trochę i nikt Cię nie zagnie A i wyjazd Ci się szykuje
Fajnie To tylko nie zapomnij zrobic zdjęcia nowej rabaty
Ostatnio trawy na topie, w wielu wątkach tematy dotyczące ich kwiatostanów i błędnej identyfikacji, przy okazji można się cos podszkolić.
Rabate pokaże za jakis czas jak dosadze brakujące rosliny, teraz szkoda nawet focic.