ja od razu widziałam, że zdjęcia robione aparatem, ale w końcu wielkie wydarzenie było do obfocenia - no narobiłaś się Babo ale efekt już jest, z haosu wyłonił się "prawie" uporządkowany ogród - w przyszłym roku bedziemy się delektować zdjęciami, a Ty widokami bycząc się na leżaczku
Ja kiedys ukorzenilam ucieta galazke w doniczce dla testow.ale pilnowalam wilgoci. Mysle ze w gruncie tez da rade jesli bedzie miala wilgotno na poczatku i bedzie troche przycieta.
A tego to jakoś jeszcze nie zarejestrowałam, Ty masz graby? jakie, co, gdzie, ile? Pokazuj fotki!
A carexy chyba na mnie czekały, bo kupiłam w LM te co z miesiąc temu widziałam i je zostawiłam, czyżby się nikomu nie podobały?
A mi się podobają i to bardzo!
Ok
Ja robię prostokąty Taka praca dodatkowa mi wyszła bo przesadzając żywopłocik musiałam szeszej posadzić bo rozrosły się mocno ... korzenie I nadwyżkę musiałam wykorzystać jakoś Oczywiście planowałam buksiki przy grabach ... ale na wiosnę
Coś tam kombinuję z tych buksików ... kostki to raczej nie zrobię ... no bo jak będę grzebać grabom w korzeniach?
A tego carexa Ci zazdroszczę Dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych więc FO też w końcu dorwiesz
fajne Ci pomysły Ania dała.
Na tych deseczkach coś zielonego byłoby extra, też pomyślałam o jakimś zimozielonym bluszczu.
A jeśli chodzi o przestrzeń między hortkami i tawułami to stawiam na rozplenice.
Hosty też fajne, ale masz tam wszystkie roślinki liściaste, to te rozplenice jak znalazł, tylko może Hameln bo ona mniejsza rośnie, Moundry jest świetna ale większa i żeby za bardzo nie przysłoniła hortensji.
Jarzmianki posadzone wczoraj - ja podlałam a w nocy jeszcze deszczyk poprawił - będę o nie dbać
Ja za to zazdroszczę Ci zmysłu artystycznego, który ujawnia się przy tworzeniu świetnych dekoracji i wyczucia przy projektowaniu wnętrza domu i ogrodu, bo w tych dziedzinach ja wielka kupa jestem
Do szkółki jeszcze raz musze pojechać i wybrać się w pole, ale już widziałam, że mają piękne graby, buki - zakupów tam na pewno dokonam.