Ensata Gardens to piękne ogrody. Przy tak dużym oczku wodnym zapewne byłby to trafny wybór. W Polsce jest specjalista od takich ogrodów na którym można się wzorować.
ja od razu widziałam, że zdjęcia robione aparatem, ale w końcu wielkie wydarzenie było do obfocenia - no narobiłaś się Babo ale efekt już jest, z haosu wyłonił się "prawie" uporządkowany ogród - w przyszłym roku bedziemy się delektować zdjęciami, a Ty widokami bycząc się na leżaczku
Ensata padłam źywym trupem. Ty caluteńki ogród w tydzien przekopałaś!!!! Wiesz co Ciebie trzeba się bać i lojalnie uprzedzić wszystkich sprzedawcow
Ale powiem Ci szacun!!! Jak ta sesleria sie rozrosnie to Odlouf sie chowa przy Tobie!!!!!
Teraz nie zaluj sobie i pstrykaj fotki 3 x dziennie!
Marzen, ja jak bullterier, jak ruszy, to nie odwołasz
Sama czekam aż się rożrośnie, trzcinnik, k†óry juz faluje pięknie, nieszczesna kostrzewa cienista, która bedzie dywanem, no i piwonie miss ameryka, oryginalne Angielki
Chyba sie nie chwaliłaś piwoniami wprost z Angli ? Bulterierze Bojam sie bulterów Ciebie sie tez bojam, bo jak wpadniesz z lopata to wszystko przekopiesz