Kamila właśnie zajrzałam do Ciebie, wczoraj mi jakos umknęło. Generalnie to drzewo naprawdę jest piekne, taki chyba największy minus jaki zauwazyłam to pózny start po zimie. Napewno zaczne od ambrowca, grujecznika i sliwy a potem kto wie może standardem ogrodowiska będę dosadzać, dosadzać, poszerzac rabaty, poszerzać............
Patelnia skąd ja to znam u mnie już jednak coraz mniej, drzewa rosną
Na południowej stronie blisko słonecznego tarasu celowo mam niskie drzewa aby słońce było tam zawsze
Wczoraj pisałam, że wstawię dla Ciebie katalpę w moim wątku. Wstawiłam widziałaś?
Nie wiem dlaczego ma często niepochlebne opinie, ja swoją uwielbiam
Kamila witaj u mnie
ja mam wszędzie patelnie bo cały tył działki na którym właśnie ma być altana i całe życie ogrodowe jest od południa tyłem altany będą świerki serbskie wiec z czasem trochę cienia dadzą
takie altany tworzy mój architekt, który projektował mój dom zupełnie inna bajka niż ja chcę, chciałam tylko pokazać może komuś się spodoba
to tak na dobranoc, pozdrawiam wszystkich.uciekam a jutro "tworzę"
dziekuję Wam wszystkim za opinie
Kamila nie musisz usuwać zdjęcia, nie przeszkadza mi. ja tez bym obsadziła altanę z każdej strony choc narazie tylko mam jednego sąsiada
Wręcz przeciwnie Aniu.
Ogrody nowoczesne to ogrody romantyczne. To zwrot architektów krajobrazu w stronę natury. Przykładu nie trzeba daleko szukać. Wystarczy pospacerować sobie po ogrodzie Danusi.
ja też śledziłam tamta burzę mózgów i notowałam. połączenie molinia i jeżówka extra tylko właśnie według mnie ta wersja o której piszesz czyli w purpurze. Ola pokazywała dzisiaj molinie KF to ładnie się przebarwia. jak zobaczyłam u malkul jak wyglada teraz obiedka to wole wersje jarzmianka + molinia, jak widzisz uczę sie baaardzo powoli
A rabatę można poszerzyć...hihihihi