Piękna wiosna, wypieszczony ogród, stale podziwiam. Donice, to jak galeria sztuki.
Przemek, co to za roślina na pniu w donicy, czyżby oliwnik? ale chyba nie, bo on ma szaro-srebrzyste liście.
Dzisiaj posadziłam szczepki żurawek Citronelle. Są bez korzonków, może się ukorzenią. W tym miejscu rosły żurawki bordowe. Bardzo się wypiętrzyły i zestarzały. Nie chciałam ich już w tym miejscu.
Ja też mam problem z moją Laurowisnia wschodnia. Kupiłam duży krzak bo ma ponad 1m i jest gesty, więc to na pewno dorosła roślina. Ale zauważyłam że i od dołu i od góry ma sucho pękające liście (zielone). Natomiast od środka są żółte. Przypuszczam, że ja mróz "spalił" i do tego jest przesuszona. Ale to tylko moje domysły. Poza tym na liściach też się wiele dzieje wydaje mi się mimo wszystko, że ma młode paczki. Pytanie czy coś z niej bedzie?
Wcięło mi internet ..przerzuciłam się na telefon tak na szybko..bo chcę pokazać Wam moje drzewka.
Miały przyjść po świętach,przyszły dzisiaj..miały być patykami a są całkiem fajne ..
Jabłoń Royalty (jednak nie dałam jej na rabatę..tam miejsca brak )