Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:16, 20 gru 2012

Do góry
czekam na zdjęcia zjawiskowej choinki wiem, wiem, że mówiłaś że nie dziś ale już się w kolejkę ustawiam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:15, 20 gru 2012

Do góry
Irenko zdrowiej kochana
a bakterie no cóż... trzeba pamiętać że konserwacja, odgrzybianie klimatyzacji to nie wymysł serwisu by kasę z klienta złoić a dbanie o pracę urządzenia i o zdrowie klienta
W Gąszczu u Tess 21:09, 20 gru 2012

Do góry
a mi najbardziej podoba się krowa
W Gąszczu u Tess 21:05, 20 gru 2012

Do góry
Teresko przepis na lukier jest bardzo prosty idziesz do marketu i szukasz regału z dr otkierem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:03, 20 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Dzisiaj Podlasie królowało w TV
taaaaak? bo takie piękne czy takie zasypane ?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:02, 20 gru 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Aniu, pierniczki przecudne. Może podzielisz się przepisem na lukier?

Ja też mam śnieg, z czego się bardzo cieszę.
Buziaki

DZiekuję Teresko, przepis jest prosty :: Stoisko w markecie z gotowymi lukrami dr otkera, no badziej skomplikowane przepisy podawały dziewczyny. Szklanka cukru pudru ( ze sklepu nie mielonego w domu) i białko.
Jak przestało padać i doprowadzili drogi do jako takiego użytku jest nie najgorzej
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:59, 20 gru 2012

Do góry
ojej dziękuję że zaglądacie, ja mam urwanie głowy przed świętami, ale już się uspokaja... uffff Mogę rozdać po kilkanaście cm śniegu chętnym. Wczoraj wieczorem otrzepywałam nadmiar z thuj i świerków. Jako że butki mam do połowy łydki to myślałam że mi nóżki po akcji otrzepywania odpadną... od połowy łydki do połowy oda brrrrr. Musiałam śmiesznie wyglądać, przedzierająca się przez ten śnieg, wsparta o szczotke i strzepująca śnieżek
Roztoczańskie klimaty 20:52, 20 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
no moja droga, właśnie do Ciebie trafiłam bo przeczytałam o czarnych bombkach, wpadłam i przeczytałam wszystko. Jestem pelna podiwu mjałaś szczęście że trafiliście na taka piekną działkę z ogromnymi drzewami, dzięki temu ogród pomimo że młody wydaje się dojrzały. Stworzyłaś niesamowiy klimat w tak krótkim czasie. Świetne detale, ech masz pięknie a będzie jeszcze piękniej! Dodaje Cie do obserwowanych watków bo lubie takie klimaty. Te choinki przed domem masz śliczniutkie "chodzą" za mna takie od dwóch lat ale jakoś przed świętami mam urwanie głowy i czasu mi nie starcza...

Dziękuję za wizytę te choineczki robię od dwóch lat ale dużo wcześniej ..... Masz racje potem ńie ma czasu na takie ozdoby a i cierpliwości później brakuje.
Tak dzialka była super jak kupowaliśmy drzewa dużo dają.
Ale piach u mnie że aż fujjjjjjj.
Roztoczańskie klimaty 20:45, 20 gru 2012

Do góry
no moja droga, właśnie do Ciebie trafiłam bo przeczytałam o czarnych bombkach, wpadłam i przeczytałam wszystko. Jestem pelna podiwu mjałaś szczęście że trafiliście na taka piekną działkę z ogromnymi drzewami, dzięki temu ogród pomimo że młody wydaje się dojrzały. Stworzyłaś niesamowiy klimat w tak krótkim czasie. Świetne detale, ech masz pięknie a będzie jeszcze piękniej! Dodaje Cie do obserwowanych watków bo lubie takie klimaty. Te choinki przed domem masz śliczniutkie "chodzą" za mna takie od dwóch lat ale jakoś przed świętami mam urwanie głowy i czasu mi nie starcza...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:55, 19 gru 2012

Do góry
sylllwia napisał(a)

i efekt końcowy

Ale fajne pierniczki i dzieciaki frajdę miały

Aniu...piękne!!!
Rododendronowy ogród II. 11:10, 19 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Cisza............. wszędzie pierniczki... u nas też takiej tradycji nie było... za to M powiesił lampki na choinkach.. i w zeszłym roku starczyło na 8 drzewek, a w tym na 3 i to tak kuso.... rośnie ogród

szcześciara niedość że jej ogród rośnie to jeszcze będzie miała światełka, u mnie pewnie nie będzie są takie zaspy, że do drzewek nie dotrę

To ja z Anią zrobię machniom na światełka za śnieg.. i Bogdziu podzielę się z Tobą ..

Mam nadzieję, że wszystko w porządku..... żeby Ciebie na Forum nie było...... zakładam awarię na łączach.... buziam......... i czekamy na śnieg....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:58, 19 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

i efekt końcowy

Ale fajne pierniczki i dzieciaki frajdę miały
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:39, 18 gru 2012

Do góry
oj w sumie dobrze, że tylko na tym się skończyło. Rozumiem twoją słabość przedświąteczna bo tez mnie dopadła... zaraza, z tym że ja jeszcze połowy prezentów nie mam, nie mam też pomysłu na menu...
Nowym świeckim zwyczajem anuliskam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:33, 18 gru 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Aaaaale masz tego towaru

Sebuś kcesz? teraz jest jeszcze więcej bo fotki poranne...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:32, 18 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
Zalety..
święta świąteczne
Roślinki opatulone

Wady.. oj tam, oj tam....

no opatulone, jak tak na nie patrze to się zastanawiam czy aby ich jutro nie otrzepać bo thuje i świerki powyginane okrutnie...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:30, 18 gru 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)

jak tak dalej będzie padalo to na święta się da ruszyc nigdzie u nas, teraz jest już tragedia z jazdą...
światełek na bukszpanach też nie bedzie bo nie mam jak do nich teraz dojść, a po drugię wcalę ich nie widać

...po tym co czytam i widzę.....chciałoby się napisać...zas.ało na biało....yp=r...mały rebusik

oj masz rację za.... chciałam dzisiaj jechać do centrum na zakupy, wszędzie paraliż komunikcyjny 8w porywach 12 na godzinę, samochód musiałam zostawić 2 km od starówki na dużym parkingu, jak wróciłam po 2 godzinach nie mogłam wyjechać bo mnie zasypało... W sumie dzisiaj 3 razy się odkopywałam. Rano pod przedszkolem, po południu w mieście i jak wracałam prawie pod domem... Ja wiem że mówiłam o klimacie świąt i śniegu ale bez przesady
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:30, 18 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

....wolę ten widok
U siebie też wolę tą grubość pokrywy śnieżnej...

Lukier w tubkach....?!
muszę poszukać....tak się ostatnio namęczyłam...po cukier za mało zmieliłam...
puder z grudkami miałam...niby nic nie było widać...a lecieć nie chciało...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:25, 18 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
jak tak dalej będzie padalo to na święta się da ruszyc nigdzie u nas, teraz jest już tragedia z jazdą...
światełek na bukszpanach też nie bedzie bo nie mam jak do nich teraz dojść, a po drugię wcalę ich nie widać

...po tym co czytam i widzę.....chciałoby się napisać...zas.ało na biało....yp=r...mały rebusik
Lecę w kulki... 20:18, 18 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Anno, nie mogę oczu oderwać od Twych pierniczków. A powiedziałam sobie koniec z kulinariami na forum, bo skompleksieję na maksa. Jeszcze nie wypiekłam Gabrielowych, a tu Twoje widzę. Ale od patrzenia jeno nic się u mnie w kuchni nie dzieje. Pozdrawiam.

...hi,hi, hi....od patrzenia nic się w kuchni nie dzieje...od patrzenia nic się z biodrami nie dzieje...
ma to patrzenie swoje plusy...
Pozdrowienia odwzajemniam...

hihihi a ja mam wrażenie że mi wystaczy patrzenie, a i tak po biodrach widać

...hi,hi,hi....to już strach się bać...
W cieniu drewnianego kościoła 19:57, 18 gru 2012

Do góry
18 lat to już dojrzały ogród zapowiada się ciekawie...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies