No to czekam na fotki.
Sebku, ty chyba masz juz dosc dlugo silver dollar, do jakiej wysokosci ci urosly ?
heee a moje sie rozładowały, mus wybyć gdzieś ps. wiesz na starość to trzeba częściej ładować - to jak z akumulatorem w samochodzie
Juz wróciłem do rzeczywistości... Akumulatory podladowalem na full
chłopie - nie za dobrze tobie?
No tak w Pl w donicach rosną pelargonie ewentualnie buksy a tam oliwki.
Marze o wieeeelkim drzewku oliwnym w szarej donicy na tarasie
witam Iwonka radziła, żeby Ciebie podpytać, więc jestem chodzi o hortensję Silver Dollar, czy ona wybarwia się też na różowo, bo gdzieś czytałam, że właśnie nie?! tu są zdjęcia do porównania https://www.ogrodowisko.pl/watek/2777-dzialka-wkolo-lubczyka?page=675 z góry dziękuję za pomoc miłego wypoczynku
ha ha...dobre
Czemu ja tak mało u Ciebie bywam!? Siem sama siebie pytam - czemu!?! U Ciebie tak ładnie i gwarno jak wiosną w ogrodzie o poranku! Baw się dobrze w Grecji!
Sebku, a wiesz, że parę cebulek znalazłam w korzonkach host od Ciebie? Strasznie jestem ciekawa, co mi się dostało w nieplanowanym gratisie! Przypomnisz mi, jak się ta drobna różyczka nazywa?? Znowu zapomniałam... U nas zimno się zrobiło. I pada dziś. Wczasuj się na całego w ciepłych klimatach.
Sebek powiedz mi proszę kiedy tniemy róże pnące?? Mam 4 sztuki i w ostatnim miesiącu strasznie się rozrosły, wypusciły sztywne, dłuuugie pędy na 2-3 metry, odstaja na wszystkie strony, ale sa tak szywne że nie mogę ich ukierunkować na drugą stronę. Czy można je poobcinać teraz czy też lepiej zostawić do wiosny?
Ooooo! Sebek! Przegapiłeś sernik!
Ojej będę miał nadrabiania Ale na razie nie tak tylko pomacham