Tęsknię już za Wami! Wracajcie! Dzięki Ewcia, że mnie odwiedziłaś. Tyle miłych słów usłyszałam od Was, że chyba te trawy wreszcie posadzę
Pamiętaj o pieczonkach
A dziękuje ale do mojego wymarzonego ideału to droga bardzo długa. Nic trza kopać i zmieniać
eeee… nie jestem zadowolona.
Ewelinko, coś taka zachłanna?
Przecież wiemy jaki ogrom pracy i jake zmiany zaszły u Ciebie, nie bądź taka skromna bo masz bardzo smacznie.
Martusia, ja wiem i Ty wiesz, że jeszcze dużo pracy aby to jakoś wyglądało a szczególnie brakuje mi spójności. Mam tyle gatunków… kiedy to zdążyłam kupić, nie wiem
Gabrysiu, wiesz, że jesteś bliska mojemu sercu
Konieczki, koniecznie zobacz ogród Jolci i Kasi bo to dwa ogrdy, które odwiedziłam i dopiero teraz to ja mam depresję ogrodową i ścisk
A bo one wyrosły pod koniec maja
A ja chcę wiecej, ładniej, kwieciściej, zieleniej …
Będę działać
Ale gdzie czekasz?
Gdzie mam być
Kasiu, kokietka z Ciebie.
Też całuska zostawiam …
Oj, Kasiu też jestem stęskniona
Oczywiście, że posadzisz i będziemy znowu wzdychać
Ślicznie u Ciebie a Ty też jesteś cudowna!
Jolcia, jak w klubiku wzajemnej adoracji
Przecież wiesz, że ja Ciebie też !
Ewa wrzuc proszę zdjęcia Twoich donicowych rozchodnikow. Jak się mają? W czym je sadzilas? Uściski
ps i jakies zdjęcia róż. .. jakbtam Jude? Ja właśnie wsadzilam przebiedzona Glemis Castle co czekała w donicy 3 miesiące. ... Dracey Bushnell nie dał rady i padł w donicy może i tak wsadze tego suchacza gdzieś z boku i odbije? ??
Widzisz Ty chcesz ograniczać gatunki, a ja ciągle dokupuje nowe.
Ważne jednak, że jest coraz lepiej, a my ogrodnicy nigdy na laurach nie osiadamy.
Mi się u Ciebie podoba i tyle.