Bardzo dziekuję za ciekawą dyskusje. Padło tu wiele trafnych argumentów. Najbardziej przekonuje mnie propozycja Ani aby Waldek załozyl swoj wątek. Nie musi być wcale okraszony zdjęciami, ale będziemy wpadać po cenne porady. Może to być wątek poświęcony temu co najbliższe sercu Waldka, wątek zgodny z sercem ogrodnika

Pamietam z jaką niecieprliwoscią sledzilam dwa wątki prowadzone przez Magi nt różaneczników, na widok "plusika" biegłam aby czerpać wiedzę garściami
Niestety wyszukiwarka z postami Waldka nie spełnia swojej roli bo i Waldkowi udziela się czasami nastroj "paplania"

a gdyby mial swoj watek mógłby go moderowac tak jakby sobie tego życzyll.
Obserwuję kilka wątków tematycznych, dla roślin ktorych mam dużo w ogrodzie, lub na temat ktorych mogę cokolwiek napisać. Wątki te na pewno spełniają swa rolę. Szkoda że tak sporadycznie osoby, ktore maja doświadczenie z okreslonymi gatunkami opowiadaja na tych wątkach o swoich doświadczeniach.
Natomiast tak jak pisze Ania najwięcej uczę sie na tym forum czytając moje ulubione wątki energicznych ogrodniczek i ogrodnikow. Nawet do głowy by mi nie przyszlo szukac określonego wątku tematycznego, dopoki bym nie zobaczyla czegos nowego w ulubionych wątkach. Za to kocham to forum a przede wszystkim ludzi, ktorzy na nim sa.