Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 17:24, 17 sty 2015

Dziś kolejny dzień z temperaturą powyżej 10st.

Zrobiłam nawet zdjęcia miejsca do przeróbki, rabata przy wejściu do domu, ważna, trudna do skomponowania...
baraga1904 17:27, 17 sty 2015

...lampy to i u mnie temat drażliwy...po przeprowadzce kupiłam tymczasowe i wiszą do dzisiaj czyli 7 lat ...na te właściwe nie potrafię się zdecydować
... u mnie też ciepło...trzeba zrobić przegląd narzędzi bo jak się na całego wiosna rozkula to to trzeba będzie ich pouzywac
...pozdrawiam
Madzenka 13:27, 18 sty 2015

Rok temu w ciagu 4 lat wymieniłam lampy nad stolem... Teraz mam znow nową koncepcje.... Wolę nie drażnić M'a.... Chyba szybciej zniesie wymianę brzóz.... Dzisiaj gdy gościom opowiadałam o wymianie brzóz zamarł bezglośnie.... A gdybym powiedziała o lampach, zdzedłby niechybnie... Muszę chlopa oszczędzic....
Viola 18:02, 18 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)
Rok temu w ciagu 4 lat wymieniłam lampy nad stolem... Teraz mam znow nową koncepcje.... Wolę nie drażnić M'a.... Chyba szybciej zniesie wymianę brzóz.... Dzisiaj gdy gościom opowiadałam o wymianie brzóz zamarł bezglośnie.... A gdybym powiedziała o lampach, zdzedłby niechybnie... Muszę chlopa oszczędzic....

Biedaczyna Aż mi go żal
lojalna_ 11:52, 19 sty 2015

Jagodaa napisał(a)
Dziś kolejny dzień z temperaturą powyżej 10st.

Zrobiłam nawet zdjęcia miejsca do przeróbki, rabata przy wejściu do domu, ważna, trudna do skomponowania...

No to sie robota kroi zassssss........ Nic nowego u takiej pszczółki pozdrawiam ..

A eMa Marzenki nie zało wac mi tutaj......a ile sie musiała Marzenka nameczyc zeby to wsztstko wymyslec
beta 13:03, 19 sty 2015

ja też mam żarówki....ufff....i czuję się lżej , że tu mogłam się o tym wygadać

buziam
malkul 13:35, 19 sty 2015

dawaj tę rabate do przeróbki
lojalna_ 13:40, 19 sty 2015

malkul napisał(a)
dawaj tę rabate do przeróbki

No chwili spokoju nie ma albo planuja albo do roboty poganiaja hihihi
Jagodaa 17:30, 19 sty 2015

Lampy zamówione można ruszać dalej

Wstrętne miejsce wygląda tak i za tym żywopłotem, jak już kiedyś pisałam, rozpoczyna się donica z serbami i trawami. To wjazd i po lewej wejście do domu, więc widać go z ulicy i z domu.

KONKRETNIE: nie wiem, jakie drzewa będą pasować jako kontynuacja serbów w donicy. Z dołem szybciej sobie poradzę .

Wymiary

Jak wiadomo, chcę zakryć widok na dom. Furtka prawdopodobnie zostanie, będzie wymieniona na nowszy model , a może z miłości do zabytków odnowiona .
Jagodaa 17:32, 19 sty 2015

Jak widać, żaden żywopłot na całej długości ogrodzenia po mojej stronie nie przejdzie. Jedynie bluszcz.