A ja myślałam, że Ciebie się każde takie coś boi! i że nie masz niepożądanych gości, że jeszcze jak tak staniesz pod boki na tarasie, jak w avatarku, to wszystko ucieka, gdzie pieprz rośnie
Po pierwsze, twój pobił mojego, bo mój dwa lata temu w sierpniu zaczął kwitnąć, a we wrześniu gwiazdożył Po drugie jest PEŁNY!!!! Biały, pełny.... no, no... zazdroszczę i piszę się na siewki
Ewa masz rację, też mnie razi ten nijaki zestaw turzyc i kamieni. Zaraz zerknę do Ilony. Dzięki
Dzięki kochana za poparcie bo ja jak ten baca ... wciąż się waham
Myślałam o rozplenicach bo już dawno skradły moje serce ale.... psy lubią podgryzać takie mięciutkie listki traw. Potrafią stanąć i się paść jak owce ... o zgrozo ! Nie wiem ile uchowałoby sie źdźbeł
Bingo! skąd wiedziałaś ? Dziękuję
Juzia, z tych samych powodów co wyżej ten wygląda mi na miękkie liście więc odpada, choć faktycznie - jest cudny
Carexy kopnę w L-kę tak jak mówisz
Fajnie, ze do mnie zaglądasz, zapraszam choć nie za bardzo jest tu co oglądać... najbardziej to kamienie rosną Pozdrawiam
Gosiu kwitnie wiele i baaaardzo kolorowo To drugi okres po tulipanach i azaliach kiedy w ogrodzie istny jarmark Niedługo lilie przekwitną i troszkę się uspokoi kolorystycznie
Dziękuję Gosiu
Ładnie i pomysłowo to jest u Ciebie ... ale to prawda, że wgłębników mało na O ... inspiracji brakuje ... jestem więc zmuszona sama tworzyć ... często tez pomysły rodzą się w miarę użytkowania metodą prób i błędów ... nie należę do osób, które jak raz zrobią to na całe życie, lubię zmiany i nie boję się ich; ... może kiedyś będzie pięknie
O dzięki Gosiu, że zajrzałaś. To jednak hortki wolą cień..
Szkoda, bo u mnie cienia jak na lekarstwo, a tam gdzie cień to i miejsca na hortensje nie ma
Jejku mój pierwszy post a tu Szefowa się wypowiedziała bardzo mi milo. Danusiu Twoje zestawienie zapewne zawsze będzie dobrze wyglądać. Zakochalam się w rozplenicy podczytujac to forum, a w szczególności u malkul jak z tych donic fajnie wystaje. Dziś tez bede miała 10 kulek bukszpanowych z gruntu wiec mus je gdzieś posadzić. Na prawo od wjazdu jest taki widok jak na zdjęciu. I w tym wolnym miejscu by pasowały te kulki w rzędzie lub porozrzucane? [img size=640x48
forme dwóch pierwszych mam podobną w gabinecie i mam dwa takie fotele i klara własnei ciągle mi podbiera do biurka jak coś sobie tam ciaprze.
ale on jest dośc sporawy wolałabym coś drobniejszego.
tzreci mimo że kocham to jednak dla większej dzioewczyny już nie będzie za fajny
a ja kupuję raz a z głową na długo