nie nadążam, będziesz ogród zmieniał z Danusi projektem?
Na razie tylko przed ogródek chyba boki i przy tarasie a resztę myślę że systematycznie warzywnik myślę że zrobię z projektu który podesłała mi Danusia Ale najbardziej bym chciał do sadu ale na razie nie mamy kasy
widzę żeo urodzinowych datach rozprawiacie. smiesznę są takie zbiegi okoliczności. U mnie panowie są z 1, 3, 8 i 9 maja tylko Jasiek jakoś się wyłamała z towarzystwa i urodził się w listopadzie
No maj piękny miesiac to mogę zrozumiec ale listopad??? ale to nie wina Jaśka tylko kogos innego.....Pozdrówka Aniu.
widzę żeo urodzinowych datach rozprawiacie. smiesznę są takie zbiegi okoliczności. U mnie panowie są z 1, 3, 8 i 9 maja tylko Jasiek jakoś się wyłamała z towarzystwa i urodził się w listopadzie
No maj piękny miesiac to mogę zrozumiec ale listopad??? ale to nie wina Jaśka tylko kogos innego.....Pozdrówka Aniu.
a dziękuję, dziękuję w imieniu Jaśka i swoim mój szwagier mówi że to święto dziecka i mamy
Od soboty nadają zimę więc przekornie czekam na wiosnę i takie widoki