Edytko spróbuj tych, które masz ... naprawdę prosta sprawa a daje dużo satysfakcji ... ja zrobiłam jeszcze czarną i szarą a córcia pomarańczową ... na resztę kul przygotowałam włóczkę żeby było milutko
Moglas kupic welne w pasmanteri - taki juz gotowy material jak gdyby albo welniany komin tez sie sprawdza super.
A bombki papierowe podziwiam ale pytalam o te ktore dokupilas do wianka.masz juz plan?
Zrobione czarna i szara a córcia pomarańczową wyszpilkowała i ... kupiona włóczka na wianek i bombki ... podobają mi się takie "cieplutkie" jak zrobiła Ola i Edytka i Ty oczywiście
Reniu, zawsze mi się wydaje, że u mnie wszystko takie wymęczone, no ... może nazwijmy - bardziej naturą zawiewa. Niektórzy mają takie wymuskane ogrody, u mnie dużo błędów, niedociągnięć jest. Moze z czasem to ogarnę.
Wianek zgapiaj. Ja rok temu zgapiłam od Ewki- konewki. Powiesiłam na płocie i z dumą na niego spoglądałam wychodząc do pracy.
Jednego dnia na deszczu klej rozmiękł i cały rząd orzechów spadł.
Chyba powinien wisieć w miejscu mniej narażonym na deszcz.
Ewuniu, dla Ciebie fotka wianka - Renia zauważyła go w wizytówce w ozdobach zimowych.
Ja też się zgadzam i witam bo jeszcze mnie tu nie było ... gdybym zawitała wcześniej doradziłabym Ci płytę warstwową ... tak zrobiłam u siebie donice we wgłębniku Głowa do góry Dasz sobie z tym radę