Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

malgorzata_s... 20:30, 28 lis 2015

Gosiu mam nadzieję że już lepiej jest? Takie wsparcie że hej
Margarete 11:29, 29 lis 2015

Bogdzia napisał(a)
Mam nadzieje ze energetyczne kolory i uśmiechnięte buzie szybko postawią Cię na nogi, jak widzisz staram sie jak mogę zebys na sobotę była zdrowa.

Bożenko i teraz już mi się buzia uśmiecha jak patrzę na te fotki... bo tam i wiosna, i cudny twój ogród w tle, i świetne dziewczyny obok...
Dzięki Bożenko, doceniam starania
Margarete 11:30, 29 lis 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gosiu mam nadzieję że już lepiej jest? Takie wsparcie że hej

Lepie, lepiej dziękuję za troskę.
Margarete 11:37, 29 lis 2015

jankosia napisał(a)
Tak Cię biedną męczy to choróbsko tak długo Przykro mi bardzo. Sama chorowałam ostatnio miesiąc, bo na antybiotyku zachciało mi się pracować. Tylko, że u mnie to lekkomyślność, a ty musisz iść do pracy- tym bardziej przykro, bo bez porządnego odpoczynku to ciężko organizm przekonać. Dobrze, że Ci tu chociaż Bogdzia zdjęcia ku pokrzepieniu serducha wrzuca Ja szukałam przed chwilą z naszej wycieczki do Warszawy i nic Tylko Krysia gdzieś nie gdzieś bo się sama przed obiektyw pakowała ;P A ty tylko taka malutka daleko daleko na horyzoncie. I nie mam co wrzucić
No dobra, coś z rododendronowego znalazłam. Normalnie bym nie umieściła, bo ostrość poszła nie tam gdzie trzeba, ale że sytuacja nadzwyczajna to pozwolę sobie umieścić

Monika jakie to fajne uczucie że tak wielu osobom nie jest obojętne moje samopoczucie
Dziękuję ci za wpis i fotkę wygrzebaną specjalnie dla mnie

Kończę drugi antybiotyk i trochę mi lepiej. Nic nie robię w ogrodzie, trudno w tym roku nie uporządkuję ogrodu przed zimą ale staram się nie tworzyć kolejnych potencjalnych sytuacji żeby się przeziębić znowu
Buziaki dla ciebie i do rychłego spotkania
Margarete 11:39, 29 lis 2015

Sebek napisał(a)

Działam Choć wianki zostawiam na przyszły tydzień

Ja też jeszcze nie zaczęłam ale czynię przygotowania powolutku
Margarete 11:46, 29 lis 2015

ren133 napisał(a)
Byłaś na giełdzie?

Byłam ale źle to rozegrałam taktycznie. Dotarłam po 7 i wiele rzeczy mi się podobało ale nie kupiłam od razu tylko poleciałam oglądać inne stoiska a potem jak do nich wróciłam to większość już się zwijała o nici z zakupów. Troszkę kupiłam, wiem co jest więc koniecznie trzeba pojechać raz jeszcze
ren133 21:25, 29 lis 2015

Margarete napisał(a)

Byłam ale źle to rozegrałam taktycznie. Dotarłam po 7 i wiele rzeczy mi się podobało ale nie kupiłam od razu tylko poleciałam oglądać inne stoiska a potem jak do nich wróciłam to większość już się zwijała o nici z zakupów. Troszkę kupiłam, wiem co jest więc koniecznie trzeba pojechać raz jeszcze

Fajne dodatki kupiłaś ... nie mogę się doczekać Twoich wianków

PS Dziękuję za zdjęcia
Luiza 22:32, 29 lis 2015

Witaj Małgoś.Nie wiem od kiedy,ale super, że w ogóle już jest tutaj(wątek).Wczoraj jechałam do Care.. i myslałam o Tobie.Niestety nie wiedziałam o chorobie.Duzo zdrówka i do następnego...
Milka 13:21, 01 gru 2015

Cieszę się, że powolutku zdrówko wraca, dziewczyny kuszą spotkaniem, fotki do motywacji wstawiają, nie da się oprzeć. Małgosiu zdrowiej i pokazuj, co tam u ciebie, mam nadzieję, ze wiatry u ciebie mniejsze
ren133 13:48, 04 gru 2015

Małgosiu macham