Maluszka zazdraszczam, gdybym miała większy wjazd to i u mnie taka zabawka by się pojawiła Niestety trzy auta się nie zmieszczą...
Wracając do ogrodu to zrobiłabym kulkowisko po tej drugiej stronie, tak samo jak masz tutaj przy słupie. Do tego biało zielone albo biało żółte carexy.
Krawężniki będziesz robić tak jak planowałaś? Na słup może bluszcz puścić?
Smaragdy przesadzam o 50 cm dalej, jakbym je zostawiła w takim układzie jak były to byłaby dzielona rabata. A takie coś tam nie pasowało.
Bluszcza posadzę na razie z własnej hodowli ale póżniej dosadzę jeszcze jak się pojawią w szkółce. W tamtym roku kupowałam piękne, rozrośnięte sadzonki i w ciągu jednego sezonu urósł ponad metr. Ewidentnie widać różnicę w tempie wzrostu.
Nie wiem czy będą dzisiaj zdjęcia, zobaczę ile zrobię Chyba, że stokroty w dużych donicach uwiecznię.
Iwonko strasznie mnie denerwowało to stare ogrodzenie, teraz jest tak jak piszesz-porządek, chociaż na tej jednej części. Niestety dopóki nie będzie kostki na wjeżdzie i porządnego trawnika to dalej będę się męczyć z bałaganem na podwórku. A niestety przy dużym psiaku ciężko utrzymać idealny porządek.
Z wielką chęcią podzieliłabym się Ice Dance ale sama muszę jeszcze dokupić.