Oj mnie zauroczyły narazie mam jednego tak mi listki szybko rosna od dwoch dni w ziemi a idzie jak burza , plotek jeszcze nie pomalowany wtopiłam z drewnochronem i u makul znalazłam pomoc gdzie szarosci szukac ....
Anusia, dziękuję. Zadowoleni jesteśmy oboje, z tego co jest zrobione szczególnie. Ale jeszcze sporo przed nami. Udaję, ze tego, co jest dozdrobienia nie na ten rok, nie widzimy. Inaczej człowiek by się stresował
Jolu, się napracowałaś, by wybrać te najfajniejsze fotki. Dziękuję, cieszę się, że się coś podoba
Tak Gosiu, do tego efektu zmierzałam. Dobrze, ze choć to wiedziałam. Nadal z przodu domu nie jest tak, jakbym chciała, ale to temat na następny rok. (Chyba )
Najlepiej planuje się zimą, prawda?
Twoje Umbry są śliczne. Widziałam wczoraj wieczorkiem, tylko na wpis nie miałam sił
Jolcia okazało się, że to kolejny jednorazowy zryw. Oby częstotliwość tych zrywów była ciut większa niż co dwa tygodnie jeden dzień, to by było super Ale może w końcu ciepło się zrobi i będziemy działać dalej z łopatką
Kupiłam do tych listew szary kolor drewnochronu i wychodzi za ciemno tragicznie....u Ciebie jest jasno szary czy bez ? Roznie widze na fotach co to za kolor i z czego kupilas?
Moze bezbarwnym drewnochronem i potem jasno szara farba .....
No to se pojezdziłam i z niczym wrócilam ....swierki za małe i nie matakiej ilosci jak potrzebuje , kulek na pniu ciagle brak i ciagle za małe albo za wielkie , bukszpany drozsze niz w obi kupowałam a wcale nie wieksze .....i co tam jeszcze moje poszukiwane Platany AlpensGlobe tylko 4 metrowe no 3 metrowe tez a ja musze miec gora 2 metrowe .......
Nic nie kupiłam i perspektyw cos nie widze ......narazie robimy płocik w rogu i juz sie okazało ze szary kolor jest tam za ciemny a jasno szarego drewnochronu nie ma .......