W Katowicach przed CH rosną swidosliwy w gigantycznych donicach, super to wygląda- więc jest to jakiś pomysł na przyszłość jakby co.
Nawet kiedyś fotkę zamieszczalam.... spróbuje odszukać.
Ja trzmielinę oskrzydlona też bardzo lubię, ma śliczna limonkową zieleń wiosna no i ten kolor na jesieni, poza tym można formować - nawet chodzi mi po głowie zakup kilku dodatkowych krzaczkow
Grusze obsypane kwieciem, pewnie zapach się roznosi po całym ogrodzie.
Stipa ciachnieta w sobotę już się zieleni, muszę Ci fotkę podesłać, zobaczysz że można ja upierdutac przy ziemi
Pięknie masz, czysciutko I przejrzyście.
Bardzo mi się podoba rabata z runianką.
A przy mebelkach tarasowych jest sesleria skalna?
Lawenda jeszcze przed cieciem?
Wiesz co Edytka, jakoś tak odpuscilam temat.. w najgorszym wypadku rozsadze za rok-dwa jak zobaczę na bieżąco rezultat przyrastania. Zazdroszczę możliwości kombinowania z rabatami ja niby mogłabym posadzic w donicach i na ziemię dac jeszcze.. ale słabo mi się widzi to donicowanie z jednej strony..
A jeszcze mam zadolowana od jesieni trzmielinę oskrzydloną i muszę cos z nią postanowić.. eM jak lew broni swojej trzmieliny rosnącej w miejscu, które by mi odpowiadalo
Quenny mam właśnie w tych żarówkach - z tego co się przyjrzałam w tym buszu to wszystkie mają kwiaty, nie zauważyłam samych liściorów
Psikusa mam za to na lawendowej gdzie w lukach jesienią dosadzałam tulipany w tym roku owszem, pięknie te luki uzupełnione, ale co z tego jak obok zrobiły się kolejne na jesień cała będę musiała obsadzić
I z czego się cieszę lawenda zaczyna się zbierać, już miałam obawy czy nie wymarzła... Swoją drogą mam ją już 4 sezon, z Waszego doświadczenia ile wytrzymuje? Czas na nowe sadzonki?
Co do nawozów dedykowanych też słyszałam takie opinie, ale zostaje przy nich - kartonik nawozu do lawendy czy hortek to koszt kilkunastu złotych - a na cały sezon mi starcza, majątek to nie jest
Agrecol do trawnika bardzo mi pasuje - próbowałąm inne i naprawdę widzę różnicę - choć ciekawa jestem tego Yara Bela - bo swój zeszłoroczny wykorzystałam i szykuję się na nowy zakup - podpytam w moim CO o opinie Oczywiście ciekawa jestem Twojego zdania - zdaj relację koniecznie