Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Ogród z pergolą 10:58, 01 gru 2015

Do góry
anna_t napisał(a)
a wracając do tematu choinki to zależy mi właśnie na takiej w donicy aby potem do ogrodu wsadzić. pytaliśmy narazie w ogrodach zofii to pani nas zapewniała ze sie przyjmie bo kopane maszynowo. niewiem o co chodzi ale mam nadzieję że jak tylko tydzień będzie w domu to da radę.

A masz miejsce w ogrodzie na taką choinkę?
Jeśli posadziłaś świerk serbski w takich odległościach jak dziewczyny na O. to będzie ok ... przecież to ma być żywopłot, który nawet możesz ciąć
Ogród z pergolą 10:55, 01 gru 2015

Do góry
anna_t napisał(a)
płyty drewniane na scianach widziałam, myślałam zrobic je u nas w przedpokoju ale narazie szkoda mi zasłaniać scian bo przeciez nówki sztuki
panele 3d baaardzo fajne a jeśli w innych pomieszczeniach jest beż to może też beżowe chyba ze chcesz w sypialni zupełnie inną kolorystykę. ja mam wszedzie biało a w sypialni szaro z naturalną cegłą. ja też polecam fototapety, u nas są dwie i po prostu czad. zobaczcie to
zajrzyj też na homebook.pl

Zajrzę sobie wieczorkiem na tę stronę
Ogród z pergolą 09:25, 01 gru 2015

Do góry
Filemon24 napisał(a)

jak nie beton i nie cegły to teraz bardzo modne są płyty drewniane na ścianach ewentualnie można sobie zrobić cokoły na ścianach bardzo stylowe i modne rozwiązanie mój chłopak się takimi rzeczami zajmuje ma pełno zdjęć.... jak ktoś by chciał to mogę wstawić i pokazać jak to wygląda

Jak możesz to zapodaj jakąś fotkę ... jeszcze chodzą mi po głowie panele 3d
Typografia ogrodu 07:50, 01 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

I ja ... a słoiki masz?

Ino zwykle
Ogród z pergolą 07:48, 01 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Ach te dzieci ... no ale Twoja jeszcze taka malutka jak tu nie ulec?
Mówisz, że beton nie bardzo Ci się widzi do sypialni ... pewnie masz ... tym bardziej, ze nie jest to duże pomieszczenie... a biała cegła urocza tylko eMowi się nie widzi ... no i nie wiem czy pasowałoby jeśli w salonie i korytarzu mam beżowy kamień?
Jeśli chodzi o choinkę to przez dziesięć lat mieliśmy zawsze żywą choinkę i to taką 2,50m (kupowana kilka dni przed Wigilią ... nie na żadne zamówienie, zwykły świerk, ale zawsze dość gęsta)... ale Ty pewnie szukasz w donicy?

PS Wybierasz się w sobotę do Ciepłuchy?

jak nie beton i nie cegły to teraz bardzo modne są płyty drewniane na ścianach ewentualnie można sobie zrobić cokoły na ścianach bardzo stylowe i modne rozwiązanie mój chłopak się takimi rzeczami zajmuje ma pełno zdjęć.... jak ktoś by chciał to mogę wstawić i pokazać jak to wygląda
Hirutkowy raj:)) 22:55, 30 lis 2015

Do góry
Wow Krysiu suuuper bombki
A gdzie kupiłaś bombki styropianowe?
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 22:37, 30 lis 2015

Do góry
Dobrze słyszeć, że nie tylko ja się ciągle wszędzie spóźniam
Pozdrawiam
Typografia ogrodu 21:49, 30 lis 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

I ja ... a słoiki masz?

Po co sloiki.zjecie od razu
Typografia ogrodu 21:48, 30 lis 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
Chyba i ja pierwszy raz zrobie pierniki

I ja ... a słoiki masz?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:36, 30 lis 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Kolejna nocna walka z żaluzjami...wiatry zniszczyły mi juz 3 szt... Wpłaciłam zaliczkę czekam na naprawę, bedę gola i wesoła na świeta....zatem nic nie kupuje, żadnych stron juz nie oglądam, prosze mnie nie kusić .

Cała noc nie spałam, biegaliśmy po ogrodzie i ratowaliśmy żaluzje, ktore sie podniosły automatycznie w czasie wichury. Mam uraz psychiczny do wiatrów i ulewnych deszczy. Sama nie wiem jak ten dzien w pracy przetrwałam a był wyjatkowo wymagający. Idę zaraz spac.....
Cale szczęscie rok temu zmieniłam dekorację choinki. Zatem w tym roku będzinadal biel i srebro, niczym nie będe zaskakiwać

Marzenko ... ale masz jazdę z tymi żaluzjami ... nie zazdroszczę ...
Chciałam Cię zapytać jak można obejrzeć Twój poprzedni wątek?
Ogród z pergolą 21:25, 30 lis 2015

Do góry
anna_t napisał(a)

tak na szybciutko odpisuje bo mi mala dzisiaj miauczy cały dzień, spryciula na raczkach chce byc cały czas
jesli chodzi o sypialnię to wedlug mnie beton jest za zimny w odbiorze, ja polecam cegłę. mam w sypialni i jest bardzo urokliwa a też industrialna jesli na takim efekcie Ci zależy.
dekoracji świątecznych jeszcze nie mam, wiem ze tu na forum szaleje hand made ale ja nie mam czasu niestety...ale Wasze wianki, gwiazdki i rudolfy podziwiam szczerze
narazie szukamy choinki bo planujemy 2,5m i dość ciężko zdobyć taka żywą...

Ach te dzieci ... no ale Twoja jeszcze taka malutka jak tu nie ulec?
Mówisz, że beton nie bardzo Ci się widzi do sypialni ... pewnie masz ... tym bardziej, ze nie jest to duże pomieszczenie... a biała cegła urocza tylko eMowi się nie widzi ... no i nie wiem czy pasowałoby jeśli w salonie i korytarzu mam beżowy kamień?
Jeśli chodzi o choinkę to przez dziesięć lat mieliśmy zawsze żywą choinkę i to taką 2,50m (kupowana kilka dni przed Wigilią ... nie na żadne zamówienie, zwykły świerk, ale zawsze dość gęsta)... ale Ty pewnie szukasz w donicy?

PS Wybierasz się w sobotę do Ciepłuchy?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:00, 30 lis 2015

Do góry
anna_t napisał(a)
piękny wianek, ogrodowisko kreuje trendy

novodworski ma piekne lampy i cenowo bardzo ok

Dzięki Aniu

Jakiś czas temu przeglądałam ich ofertę i ... było sporo ciekawych propozycji
Moja codzienność - ogród Oli 17:57, 30 lis 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Fajny wianek ... a pompony kiedy będą?

jak znajdę włóczkę ale na razie nie miałam czasu szukać w tym tygodniu mus je zrobić
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:55, 30 lis 2015

Do góry
Kasya napisał(a)

to chyba troche wyzsze by ci pasowały...

ja szukałam przede wszystkim zeby nie bylo widac zarowki z dołu no i zeby nie byly za ciezkie wizualnie

Chyba jednak poczekam z tym do remontu kuchni
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 17:51, 30 lis 2015

Do góry
Karola
Ja jeszcze nie kopczykowałam róż ... bo zrobiło się ciepło ... kompost czeka na gorszą pogodę

PS Będziesz w sobotę?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:44, 30 lis 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Bardzo ładne ... ja potrzebuję takie nawiązujące do mojej lampy nad stół w kuchni (połączonej z salonem) ... tylko zastanawiam się czy teraz zmieniać czy jednak dopiero po remoncie kuchni ... z tym, ze to dopiero za rok może połtora

to chyba troche wyzsze by ci pasowały...

ja szukałam przede wszystkim zeby nie bylo widac zarowki z dołu no i zeby nie byly za ciezkie wizualnie
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:42, 30 lis 2015

Do góry
Kasya napisał(a)

u ciebie moge na chwilke wrzucic
daj znac kiedy usunąć

Bardzo ładne ... ja potrzebuję takie nawiązujące do mojej lampy nad stół w kuchni (połączonej z salonem) ... tylko zastanawiam się czy teraz zmieniać czy jednak dopiero po remoncie kuchni ... z tym, ze to dopiero za rok może połtora
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:36, 30 lis 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Dziekuje.to dla mnie czysta przyjemnosc i zaszczyt

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:35, 30 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Reniu, gratuluję pierwszego wianka! Asiu wielkie brawa za realizację

Dziękuję
Czasem słońce czasem deszcz 17:30, 30 lis 2015

Do góry
Kuba napisał(a)

Może lepiej nie sprawdzać- będziesz spokojniejsza

Sprawdziłam ... nic nie wychodzi ... tylko teraz nie wiem czy mam sie cieszyć czy martwić?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies