A masz miejsce w ogrodzie na taką choinkę?
Jeśli posadziłaś świerk serbski w takich odległościach jak dziewczyny na O. to będzie ok ... przecież to ma być żywopłot, który nawet możesz ciąć
jak nie beton i nie cegły to teraz bardzo modne są płyty drewniane na ścianach ewentualnie można sobie zrobić cokoły na ścianach bardzo stylowe i modne rozwiązanie mój chłopak się takimi rzeczami zajmuje ma pełno zdjęć.... jak ktoś by chciał to mogę wstawić i pokazać jak to wygląda
Ach te dzieci ... no ale Twoja jeszcze taka malutka jak tu nie ulec?
Mówisz, że beton nie bardzo Ci się widzi do sypialni ... pewnie masz ... tym bardziej, ze nie jest to duże pomieszczenie... a biała cegła urocza tylko eMowi się nie widzi ... no i nie wiem czy pasowałoby jeśli w salonie i korytarzu mam beżowy kamień?
Jeśli chodzi o choinkę to przez dziesięć lat mieliśmy zawsze żywą choinkę i to taką 2,50m (kupowana kilka dni przed Wigilią ... nie na żadne zamówienie, zwykły świerk, ale zawsze dość gęsta)... ale Ty pewnie szukasz w donicy?
Bardzo ładne ... ja potrzebuję takie nawiązujące do mojej lampy nad stół w kuchni (połączonej z salonem) ... tylko zastanawiam się czy teraz zmieniać czy jednak dopiero po remoncie kuchni ... z tym, ze to dopiero za rok może połtora