Ewa, jak wysoko rośnie klaine? Może nie na tej rabacie go posadziłam ? Miał iść w linii z kannami. Przed szmaragdami.
Trawka w sadzonkach ma pojedyncze źbła, nie tworzy kęp, tylko kłączami przyrosty, dlatego została jeszcze u mnie w doniczce. Szukałam miejsca, by nie zagłuszyła innych roślin. Na zdjęciu Małgosi bardzo ładnie wygląda. Myślę, że w ziemi zachowuje się, jak baron.
Myślę, że będzie dobrze. Kwiaty na lato potrzebne, to może jeżówki, co długo kwitną ? Ja uwielbiam jeszcze floksy, cudownie pachną. Tylko muszą być za lawendą, bo dołem gołe się lubią robić
Iwona.... dostałaś ziemię z kompostu... normalna ziemia taka u mnie nie jest.. Normalnej ziemi bym do doniczki nie upchnęła, bo się nie da.. to są same twarde bryły. Tą z kompostu używam do doniczek jak coś przechowuję, rozdaję, przesadzam, rozsadzam.. ale tylko do doniczek.. mam jej mało. Już jej nie mam. Teraz jak coś będę wysyłać to będzie ziemia z worka ze sklepu.. już kupiona, by była pod ręką.
Ale faktem jest, że mam ziemię żyzną.
Ten potffór rósł na kamieniach i skalniaku, wiec jest mniejszy, bo drugiego miałam to był 4 razy taki Ice Dance trzeba odmładzać i rozsadzać bo tylko dzieki temu uchowamy mniejszego potforka
I moja najlepsza w tym roku żurawka to Żurawka Cherry Cola jest cudna... ale za rok może się brzydko zestarzeć, pora pobrać sadzonki..
Miałąm Okazję Ani ziemię macać w palcach. Cudna, wilgotna, miękka. Nie ma się co dziwić, że roślinki to uwielbiają
Ice Dance potwór
A ty taka malutka do niego M miał zostawić to cykanie fotek i ci pomóc