Kurcze, cisy też tam mam i graba, i buksy Od wtorku będę miały pożywienia w całych korytarzach...jak im nie będzie smakowało to karbitu im tam nawtykam i wykurzę na amen. Na to wychodzi, że te dziady wszystko żrą!
Dziękuję Paulinko! Bardzo się cieszę z tego projektu, bo teren trudny, inspiracji do kamienia i górek zdecydowanie mniej, a jeszcze mniej talentu u mnie
Kasia Pięknie będziecie mieli...jestem pod wrażeniem, jednak teren trudny a na projekcie zza mgłą wygląda to wspaniale. Teraz tylko sejf otworzyć i wszystko ładnie sadzić
Podejrzewam jak wielkie emocje musiał wzbudzić w Was ten projekt i fajnie, że eM.również zainteresowany ogrodem.
Polinko, o dziwo ta kostka spisuje się najlepiej ze wszystkich moich bukszpanów.
Tam są tylko cztery większe poczochrańce, które przycinałam.
Katalpa, ciągle chorująca też im nie szkodzi…
I o dziwo tam jest całkowity cień!
Obserwuję pewną systematyczność w naszym hihaniu Rano składamy raporty pogodowe, troszczymy się o tych co mają gorzej lub lepiej czyli humor na pozytywny poranek. Od południa zaczynamy poważne rozmowy
Polinka planuje dzielić i przesadzać miskanty
Co do molinii podoba mi się większość caerulea, różnią się wysokością i pokrojem ale generalnie jak dla mnie są dość podobne. Kupię na pewno coś wyższego