Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

gusiarz 21:04, 07 mar 2015

Justynko... żałuję targów... byłyśmy w tym samym czasie a jednak nie spotkałyśmy się ... może jeszcze kiedyś będzie okazja
Seslerię mam, jak na razie jedynie skalną. Właśnie ją wyskubałam ze wszystkich suchych ździebełek - ale szło szybko i bezproblemowo...
Zarażam się twoją odmianą
ela_z 07:23, 08 mar 2015

Madzenka napisał(a)
Fikusa lirolistnego kiedyś miałam i byłam w nim zakochana. Nie dziwie się, że wzdychałaś

Justyna mam dwie odmiany seslerii od Tomka G. Jedna ma własnie te kłosy! To niesamowite! Ile mozna miec traw w ogrodzie! Chyba trzeba będzie tej seslerii jeszcze dokupić

A czy Tomek G prowadzi sprzedaz wysylkowa? Bo na jego stronie nie moge znalesc:/
noemi 08:48, 08 mar 2015

stychaz napisał(a)
Jeżeli ktokolwiek zastanawia się nad zakupem seslerii, to mówię: brać w ciemno Ciachnięte 3 tygodnie temu (15/02/2015) wypuszczają już zielone listki

Jak zdrówko dzisiaj?

Justyna , pokaż proszę przy okazji seslerie … oczywiście wierzę Ci na słowo , ale ciekawi mnie gdzie ją masz
u siebie

Stipę wczoraj przycięłam
Madzenka 09:21, 08 mar 2015

ela_z napisał(a)

A czy Tomek G prowadzi sprzedaz wysylkowa? Bo na jego stronie nie moge znalesc:/

Raczej nie, trzeba samemu jechac. Ewentulnie Marta Finka moze od niego ściągnąć, ale muszisz z Marta ponegocjować i nie wiem czy Ci się będzie opłacało.
stychaz 10:44, 08 mar 2015

Madzenka napisał(a)
Fikusa lirolistnego kiedyś miałam i byłam w nim zakochana. Nie dziwie się, że wzdychałaś

Justyna mam dwie odmiany seslerii od Tomka G. Jedna ma własnie te kłosy! To niesamowite! Ile mozna miec traw w ogrodzie! Chyba trzeba będzie tej seslerii jeszcze dokupić

Fikus bossski.
Moja sesleria też od Tomka G. Jeżeli ma białe kłosy, to być może odmiana autumnalis. Trzeba będzie domówić.
Ja część swojej dzieliłam jesienią i nic a nic jej nie jest
stychaz 10:45, 08 mar 2015

ela_z napisał(a)

Ja tez ja chce

Kuba napisał(a)
będzie więc ona moja,jeszcze raz dziękuję

Polecam
stychaz 10:47, 08 mar 2015

gusiarz napisał(a)
Justynko... żałuję targów... byłyśmy w tym samym czasie a jednak nie spotkałyśmy się ... może jeszcze kiedyś będzie okazja
Seslerię mam, jak na razie jedynie skalną. Właśnie ją wyskubałam ze wszystkich suchych ździebełek - ale szło szybko i bezproblemowo...
Zarażam się twoją odmianą

Aga, następnym razem nie dam się namówić Młodemu na wycieczkę Na pewno będzie jeszcze okazja - co się odwlecze...
Zarażaj się odmianą, bo warto
stychaz 10:51, 08 mar 2015

noemi napisał(a)

Jak zdrówko dzisiaj?

Justyna , pokaż proszę przy okazji seslerie … oczywiście wierzę Ci na słowo , ale ciekawi mnie gdzie ją masz
u siebie

Stipę wczoraj przycięłam

Dziekuje - zdrówko siako tako ale jutro do pracy, wiec jakoś muszę się zebrać w sobie.
Sesleria rośnie w nóżkach grabów, wzdłuż siatki po obu stronach. Brakuje mi jeszcze kilka sadzonek do obsadzenia całości ale za tydzień będę je dzielić i przesadzać. Fotki obiecuję
polinka 11:13, 08 mar 2015

Justyś odbierz pw.
stychaz 11:23, 08 mar 2015

Pola, wielke dzięki