Ola mamy szczęście do eMów Opowiadałam dzisiaj koleżance jaką wielką radość eM. mi wczoraj zafundował...popatrzyła się na mnie jak na wariatkę i mówi, że ona by się obraziła za taki prezent...
Mimo, że od rana w pracy to uśmiech nie schodzi z mojej twarzy I nie tylko przez słońce, które pięknie świeci od rana i dzisiejsze święto ale przez materiał jaki mam w garażu...
W piątek eM.podpytywał ile ma czasu na zrobienie ogrodzenia? Odpowiadam, że najlepiej jak najszybciej bo chciałabym zaczynać rewolucję. Podał kilka ważnych powodów dla których inwestycja może przeciągnąć się w czasie...Myślę sobie , no to może w maju się wyrobi...Lekka załamaka i nerw...
Wczoraj wracam z pracy, eM. ciągnie mnie do garażu i pokazuje panele na ogrodzenie Ach, piękniejszego prezentu na Dzień Kobiet nie mogłam sobie wymarzyć
Dziewczynki kochane, życzę Wam aby każda z Was otrzymała dzisiaj taki prezent, który będzie wywoływał wspaniały uśmiech w sercu i na twarzy
Nie cały ale większość pogoda cudna +14 WIOSNA ! ! !
Porobiłam porządki, trochę kancików choć troszkę za mokro jeszcze, przerzuciłam kompost, trochę gotowego jest już w skrzyniach i czuję się jak nowo narodzona
Pogoda była prawie wspaniała, słonecznie, ciepło, przeszkadzały tylko podmuchy wiatru, które rozwiewały zgrabione liście.
Troszkę popracowałam, ale... to tylko kropla w morzu... jeszcze wiele porządków przede mną
Kochanie, jestem przed wyjazdem na lotnisko
czyli zaczelam odliczanie
jedynie moja radosc maci perspektywa ujrzenia eMa (to tak by nawiazac do wczesniejszej rozmowy i by podkreslic, ze stala jestem w swojej wyliczance do czego tesknie)
Jesli tylko nie aresztuja mnie za czekoladowa kontrabande, to jutro juz pisze z polskimi znakami, czyli definitywne finito z belkotem
aaaa, dodam tylko, ze w tym roku, TU, jest o wiele zimniej niz w PL, ale dzis rano pod oknem odkrylam kepe zolciutkich jak kurczaczki krokusow i juz wiem, ze na 100% wiosna przyszla