Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:49, 15 sie 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
bo po górach w taki upał chodzi się w długim rękawie i z chustką na szyi lub nasmarowanym 50

Teraz ta wiedza jest mi potrzebna jak umarłemu kadzidło Byleby do połowy września się zagoiło, bo wtedy zamierzam ciągle być na słońcu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:47, 15 sie 2015

Do góry
jazzy napisał(a)

Ja mogę Bo u siebie mam bana
edit: A potem idziemy do clubu

Mi pasuje Nie wiem tylko co na to Twój mąż?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:46, 15 sie 2015

Do góry
amelia_b napisał(a)
Sebek ty się tak nie denerwuj,bo wrzodów dostaniesz. Połowa tu obecnych chciała by mieć taki ogród jak twój

Mój ogród na chwilę obecną niezbyt się mi podoba... Mam nadzieję, że niedługo będzie lepiej Niech no tylko spadnie deszcz!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:45, 15 sie 2015

Do góry
Asisko_2005 napisał(a)
Sebek, widzę, ze jeszcze światła nie zgasiłeś, doradź mi proszę cośskutecznego na te cholery bezdomne. Wyłazi to nocami z trawy, wielkie, oslizgłe, i nie dośc , że rośliny podgryza to jeszcze elewację uślimarczy.

Asiu, ja na ślizgacze sypię niebieskie granulki Brosa, które żartobliwie na forum nazywamy viagrą Sypanie solą jest niezbyt zdrowe dla roślin i gleby, a nie wyobrażam sobie ich zbierać...
Blaski i cienie nowego życia 09:44, 15 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
20 stopni - z dzisiejszej perspektywy patrząć na tak jakby mróz... Ja to jednak wolę ciepło

Ha,ha w perspektywie tak będzie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 01:23, 15 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Aktualnie potrzebuję ręce do podlewania

Ja mogę Bo u siebie mam bana
edit: A potem idziemy do clubu
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 01:19, 15 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Tyyyyle zdjęć? Czuję się rozpieszczony

Porozpieszczałabym Cię bardziej, gdybym mogła
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:20, 15 sie 2015

Do góry
Sebek ty się tak nie denerwuj,bo wrzodów dostaniesz. Połowa tu obecnych chciała by mieć taki ogród jak twój
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:09, 15 sie 2015

Do góry
Sebek, widzę, ze jeszcze światła nie zgasiłeś, doradź mi proszę cośskutecznego na te cholery bezdomne. Wyłazi to nocami z trawy, wielkie, oslizgłe, i nie dośc , że rośliny podgryza to jeszcze elewację uślimarczy.
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 00:03, 15 sie 2015

Do góry
Tyyyyle zdjęć? Czuję się rozpieszczony
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 00:00, 15 sie 2015

Do góry
Mój ogród mnie wkurza, żeby nie napisać gorzej... Na szczęście u Ciebie zawsze oczy nacieszę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:58, 14 sie 2015

Do góry
Chciałem równiez zameldować, że dziś moje żurawki Southern Comfort, które były moją dumą zakończyły żywot - co najgorsze Citronelle też wyglądają podejrzanie... No nic, przez opuchlaki będa same trawy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:58, 14 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Zapomniałem... Moze dlatego boli jak diabli? Z produktów spożywczych obtoczyłem się jedynie kefirem - już chyba wiem jak się robi biały ser

Hahhaha jak to przeczytałem to parsklem. Widzisz chłopie nie myślisz, bo mogłeś od razu stanąć na ryneczku i twaróg sprzedawać
Całe szczęście moja skóra nie boi się słońca i tylko brązowieje. Mam mówi że chyba byłem gdzieś w ciepłych krajach bo mam plecy takie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:54, 14 sie 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)

A obtoczyłeś w jajku i w bułce? xD
Ja zapomniałem i też się spaliłem przy układaniu chodnika

Zapomniałem... Moze dlatego boli jak diabli? Z produktów spożywczych obtoczyłem się jedynie kefirem - już chyba wiem jak się robi biały ser
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:48, 14 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja też... wybrałem się w koszulce na ramiączkach, bo przecież jak na wysokości niemal 2 tysięcy metrów może być upał? A skóra się mi jednak nie poparzyła, a upiekła... Dosłownie - na ramionach mam panierkę jak kurczak z KFC Muszę sobie znaleźć dobrego dermatologa...

A obtoczyłeś w jajku i w bułce? xD
Ja zapomniałem i też się spaliłem przy układaniu chodnika
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:48, 14 sie 2015

Do góry
Aska napisał(a)
Cześć Sebek. Biało-szary nalot na cyprysikach lawsona to może być choroba grzybowa czy zwykła mszyca? Nie wiem jaki środek zastosować czy grzybobójczy czy owadobójczy. Zawsze mam problem z właściwą diagnozą . Zastanawiam się czy spryskać najpierw Mospilanem i np. za 2 dni Topsinem czy odwrotnie. Dodam jeszcze, że cyprysiki zaczynają w pewnych miejcach zmieniać kolor na lekko brązowy/kawowy/. Będę wdzięczna za poradę.

Jest bardzo sucho, więc raczej to nie grzyb... Także ja bym leciał mospilanem, a potem topsinem... Nie wiem jaka to choroba, bo one łapią szeroką ich gamę...Zerknij tu - niby mało prawdopodobme jeśli chodzi o warunki występowania, ale objawy są zgodne z tym co piszesz...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:42, 14 sie 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Taki skwar w gorach panuje? Myslalam że tam chłodniej?

Ja też... wybrałem się w koszulce na ramiączkach, bo przecież jak na wysokości niemal 2 tysięcy metrów może być upał? A skóra się mi jednak nie poparzyła, a upiekła... Dosłownie - na ramionach mam panierkę jak kurczak z KFC Muszę sobie znaleźć dobrego dermatologa...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:37, 14 sie 2015

Do góry
gierczusia napisał(a)

aaaa...no to teraz coś wiem może wiec w takim razie ta kawa nieomal jeszcze wakacyjna wypali bo skoro noe porzuciłeś K tak na amen , to kto wie

Ps...zniósł by , zniósł...spokojnie .. A byś miał 4 łapki do kopania , albo i więcej

Musimy się zgadać W nadchodzącym tygodniu kawka raczej odpada, ale potem raczej jestem do Twojej dyspozycji Telefon masz, so call me, maybe

Aktualnie potrzebuję ręce do podlewania
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:34, 14 sie 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pozdrawiam twardziela co w upał szczyty zdobywa

Nie rozśmieszaj mnie Odpozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:33, 14 sie 2015

Do góry
margaretka3 napisał(a)

Nowe, prosto ze sklepu buty ubrałeś czy jak?

Nie, lat miały kilka... Tylko one nie były stworzone do chodzenia po górach w 40-stopniowym upale, a po śniegu Aktualnie chodzę tylko w japonkach
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies