Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

margaretka3 11:00, 13 sie 2015

Sebek napisał(a)

Także to mogą być Bluebird, ale mogę Ci tego obiecać Mogę za to je dla Ciebie przygiąć do ziemi i zrobić sadzonki

A mógłbyś przygiąć od razu i dwie gałązki?

Jak wrzuciłam w google samą nazwę Bluebird, to w grafice piękny niebieski ptaszek się pojawił.
margaretka3 11:06, 13 sie 2015

Sebek napisał(a)

Jak przemierzałem las to tylko buty mi dały popalić, a potem było już tylko gorzej

Nowe, prosto ze sklepu buty ubrałeś czy jak?

malgorzata_s... 14:10, 13 sie 2015

Pozdrawiam twardziela co w upał szczyty zdobywa
gierczusia 15:09, 13 sie 2015

Sebek napisał(a)

Spoko, ja też się gubię Aktualnie jestem w K., po południu znów jadę do domu - w niedzielę wracam spowrotem Może kiedyś wreszcie napatoczymy się na siebie w moim osiedlowym?

PS. - świat by nie zniósł dwóch mnie O większej liczbie nie wspominam, bo wtedy to już w ogóle... armagedon

aaaa...no to teraz coś wiem może wiec w takim razie ta kawa nieomal jeszcze wakacyjna wypali bo skoro noe porzuciłeś K tak na amen , to kto wie

Ps...zniósł by , zniósł...spokojnie .. A byś miał 4 łapki do kopania , albo i więcej
Madzenka 09:12, 14 sie 2015

Taki skwar w gorach panuje? Myslalam że tam chłodniej?
Aska 13:15, 14 sie 2015

Cześć Sebek. Biało-szary nalot na cyprysikach lawsona to może być choroba grzybowa czy zwykła mszyca? Nie wiem jaki środek zastosować czy grzybobójczy czy owadobójczy. Zawsze mam problem z właściwą diagnozą . Zastanawiam się czy spryskać najpierw Mospilanem i np. za 2 dni Topsinem czy odwrotnie. Dodam jeszcze, że cyprysiki zaczynają w pewnych miejcach zmieniać kolor na lekko brązowy/kawowy/. Będę wdzięczna za poradę.
Sebek 23:27, 14 sie 2015

jazzy napisał(a)

Bardzo chętnie tylko czy ja będę w stanie cokolwiek skonsumować? Właśnie sobie obejrzałam Twoje "przed" i "po" i aktualne kadry, eh... wódki mi nalej

Nie mam Ale mogę Cię wziąć do klubu na coś mocniejszego?
Sebek 23:30, 14 sie 2015

margaretka3 napisał(a)

A mógłbyś przygiąć od razu i dwie gałązki?

Jak wrzuciłam w google samą nazwę Bluebird, to w grafice piękny niebieski ptaszek się pojawił.

Przygnę Tylko ciągle zapominam... Dwie niedziele przed nami, więc porwę kamienie i potraktuję nimi moje krzaki
Sebek 23:33, 14 sie 2015

margaretka3 napisał(a)

Nowe, prosto ze sklepu buty ubrałeś czy jak?

Nie, lat miały kilka... Tylko one nie były stworzone do chodzenia po górach w 40-stopniowym upale, a po śniegu Aktualnie chodzę tylko w japonkach
Sebek 23:34, 14 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pozdrawiam twardziela co w upał szczyty zdobywa

Nie rozśmieszaj mnie Odpozdrawiam