I dziś
Marzen, z zapytaniem. Kupiłam Falstaffa .
masz dostep do tej lipy? ja woże sobei z mazur na herbatkę lipową, zrywam , suszę i potem jak znalazł.
A my podglądamy Taaaaaki spokój w Twoim ogrodzie. Mimo, że za oknem pada to czuję upał Uwielbiam upał I Twój ogród. Pozdrawiam
Ooooo! Tysiaka przegapiłam! Gratki! Twoj ogród to jeden z tych, po których można spacerować bez końca...
sądny dzień
No to już zajcuid dla przyszłej projektantki zaprojektować nowoczesna popdorę pod hitki Kokochy.
A tu są moje. Proszę siem nie śmiać, to klasyka. https://www.ogrodowisko.pl/watek/1890-w-gaszczu-u-tess?page=286
Pięknie jest ja tak czasami przeglądam od początku twoje zmagania i wiem że wszystko czasu potrzebuje aby urosnąć 4 -5 lat to takie minimum dla ogrodu, dlatego wiem że nie ma się co spinać na hura i czasem potrze u siebie i sie wkurzam że tak mało zrobiłam, i tak nic nie chce rosnąć i że tego czy tamtego brakuje, a potem wpadam tutaj, zazdroszcze strasznie ale wiem że za jakis czas i u mnie się wszystko złoży jakąś konkretną całość Brakuje mi u siebie konsekwencji w roślinach, ty się tego trzymasz i dzięki temu jest tak pięknie
W A tak wyglądają w Limkach.
nie do końca wysztsko...
Poszukuję stojaka, podpórki lub czego innego bo mi hortensje po deszczach leżą Pomóżcie
Specjalnie dla martwiących się... ...z wielkim podziękowaniem za mobilizację - dla Tess