Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

amelia_b 13:07, 10 lip 2015

Pięknie jest ja tak czasami przeglądam od początku twoje zmagania i wiem że wszystko czasu potrzebuje aby urosnąć 4 -5 lat to takie minimum dla ogrodu, dlatego wiem że nie ma się co spinać na hura i czasem potrze u siebie i sie wkurzam że tak mało zrobiłam, i tak nic nie chce rosnąć i że tego czy tamtego brakuje, a potem wpadam tutaj, zazdroszcze strasznie ale wiem że za jakis czas i u mnie się wszystko złoży jakąś konkretną całość Brakuje mi u siebie konsekwencji w roślinach, ty się tego trzymasz i dzięki temu jest tak pięknie
Konieczki 13:13, 10 lip 2015

No to już zajcuid dla przyszłej projektantki zaprojektować nowoczesna popdorę pod hitki Kokochy.
Magnolia Gratuluję - ja też bym była (tylko moje dziecię nie lubi się uczyć) hahahah
Tess 13:15, 10 lip 2015

A tu są moje. Proszę siem nie śmiać, to klasyka.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1890-w-gaszczu-u-tess?page=286
malkul 13:23, 10 lip 2015

amelia_b napisał(a)
Pięknie jest ja tak czasami przeglądam od początku twoje zmagania i wiem że wszystko czasu potrzebuje aby urosnąć 4 -5 lat to takie minimum dla ogrodu, dlatego wiem że nie ma się co spinać na hura i czasem potrze u siebie i sie wkurzam że tak mało zrobiłam, i tak nic nie chce rosnąć i że tego czy tamtego brakuje, a potem wpadam tutaj, zazdroszcze strasznie ale wiem że za jakis czas i u mnie się wszystko złoży jakąś konkretną całość Brakuje mi u siebie konsekwencji w roślinach, ty się tego trzymasz i dzięki temu jest tak pięknie

Amelko-czas i konsekwencja to jedno a jeszcze systematyczność i praca. wiadomo że samo sie nic nie zrobi. bedzie pięknie i u Ciebie Całuski
malkul 13:23, 10 lip 2015

Tess napisał(a)
A tu są moje. Proszę siem nie śmiać, to klasyka.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1890-w-gaszczu-u-tess?page=286

Tesiu- dziękuję
malkul 13:24, 10 lip 2015

Konieczki napisał(a)
No to już zajcuid dla przyszłej projektantki zaprojektować nowoczesna popdorę pod hitki Kokochy.

sugerujesz że młoda Ola na wzornictwie? o tak - to jest myśl
malkul 13:24, 10 lip 2015

MAD napisał(a)
Ooooo! Tysiaka przegapiłam! Gratki! Twoj ogród to jeden z tych, po których można spacerować bez końca...

Przepiękny komplement. Bardzo mi miłojak to cieszy
malkul 13:26, 10 lip 2015

Mixtoorka napisał(a)

A my podglądamy Taaaaaki spokój w Twoim ogrodzie. Mimo, że za oknem pada to czuję upał Uwielbiam upał I Twój ogród.
Pozdrawiam

Ochch miło mi bardzo Zapraszam częściej
ana_art 14:15, 10 lip 2015

malkul napisał(a)

było przyjemnie bo wiało mocno od morza chłodnym wiatrem. potem ponoc przychodzi wiatr od sahary i idze dostac kociokwiku od skwaru
o tak, byłam kiedyś 'potem' i żyć się nie da...
Mixtoorka 14:18, 10 lip 2015

malkul napisał(a)

Ochch miło mi bardzo Zapraszam częściej

Jestem często