I ja przybiegłam na zdjęcia Kasiek, nie marudz Masz ładnie, czysto, najważniejsze sprawy opanowane. Zobaczysz, że pod koniec tego sezonu będziesz miała już ładnie zielono
Jolu, Irenka z Miłkowa tnie właśnie tak krótko i w takie jeżyki, i rośnie u niej wspaniale. Moja ma za mokro i dlatego za dwa tygodnie przeprowadza się do innego ogrodu gdzie będzie miała idealne warunki
Madżen też lubię to zdjęcie Co do ściany to nie będę Ci na razie zawracać głowy bo temat prawdopodobnie do zrealizowania w kolejnych latach...Jeśli wyskoczy nagła zmiana planów wiem gdzie udać się po porady
Witaj wiosennie
Widzę wszystko wysprzątane, powycinane. Aż miło patrzeć.
Ależ niziutko lawendę przycięłaś. Nie wiedziałam, że tak można..
Dobrze, że to zobaczyłam bo bym się ze swoją cackała niepotrzebnie.
Też mam te france Czyli nornix trza zakupić? Ola sprawdził się u Ciebie? U mnie pies na nie poluje ale jeszcze żadnej nie dorwał a rabata z wrzosami rozwalona...
Juziek a ja myślałam, że masz kompostownik Pomyliłam chyba z Agą
Co do florovitu i całej reszty MS itd. to mam mieszane uczucia... Lałam tego wszystkiego na potęgę,nie powiem bo pięknie przyrastały ale po dwóch latach rośliny zaczęły chorować...
A z tego co wiem to miedzian i promanal jest opryskiem ekologicznym. Może warto zapobiegać? Pamiętasz jak się męczyłam cały zeszły sezon ze zdobniczką na buku?