Iza kobieto o krowich oczach nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. TEraz świadomie będziesz uprawiała bukszpany
Kobieta o krowich oczach Brzmi pięknie. prawie jak lubieżnie nieskromna
Ana ujęła to pięknie ... ... nawet rozważałam zmianę nicka ... ze względu jednak na postępujące w tkankach procesy starzenia nie kuszę losu ... bo starej krowy nie widziałam i znów mam tyły ... Madżenkolubieznie nieskromna ma pierwsze pudło na forum bezkonkurencujnie )))
Iza kobieto o krowich oczach nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. TEraz świadomie będziesz uprawiała bukszpany
Kobieta o krowich oczach Brzmi pięknie. prawie jak lubieżnie nieskromna
dziewczyny ... no ale powiedzcie same ... nie mógł powiedzieć "sarnie oczy masz" ... no kto w wieku lat 17 wie jakie krowa ma oczy !!! ... kto miastowy znaczy ... a chłopak mi się podobał ... natomiast poetyckie podejście do płci pięknej na szczęście zawiodło ))
Anula nie mów ze sama lepiłaś te stwory? Za miesiąć Jasiek ma urodziny i też zechce upiec mu tort, daj namiary na sklep polecany przez Gosie z barwnikami czy masami
no i te serby jeszcze... ale w tym przypadku to roboty jest duuuużo bo trzeba wykopać 13szt szmaragdów, posadzić je w innym miejscu i posadzić 7 serbów, które będa plecami dla ściany... mam tylko mały problem jak ja sama wykopie te szmaragdy i poprzesadzam w inne miejsce...
Aniu zostaw do wiosny rewolucje. Ty się nie zmęczysz, rośliny nie zmarzną... U Ciebie moze być szybciej zima , buuuu
to mnie kobieto pocieszyłaś ja tu pacze że pięknie i slonecznie a Ty że zima...
no i te serby jeszcze... ale w tym przypadku to roboty jest duuuużo bo trzeba wykopać 13szt szmaragdów, posadzić je w innym miejscu i posadzić 7 serbów, które będa plecami dla ściany... mam tylko mały problem jak ja sama wykopie te szmaragdy i poprzesadzam w inne miejsce...
Aniu zostaw do wiosny rewolucje. Ty się nie zmęczysz, rośliny nie zmarzną... U Ciebie moze być szybciej zima , buuuu
aaaaa jaka lawenda buuuu chyba nigdy takiej się nie doczekam...
właśnie oglądałam pogodę, w weekend ma być u Was ponad 20st... przez ta pogodę wariuję bo nie wiem sadzić jeszcze cisy i jak dostanę seby czy odpuścić do wiosny...ot mam problema...
Cisy kopane z gruntu czy w donicach?
Ja bym jeszcze sadziła...