dziewczyny ... no ale powiedzcie same ... nie mógł powiedzieć "sarnie oczy masz" ... no kto w wieku lat 17 wie jakie krowa ma oczy !!! ... kto miastowy znaczy ... a chłopak mi się podobał ... natomiast poetyckie podejście do płci pięknej na szczęście zawiodło ))
Magduś zmień trunek ... wzrośnie procentowo pozytywne nastawienie do "pracy" i będzie "dwa razy dwa" ... a to jak wiemy cztery nawet ja to wiem a mój stosunek do cyfr lubieżnie swobodny ...
Iza kobieto o krowich oczach nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. TEraz świadomie będziesz uprawiała bukszpany
Kobieta o krowich oczach Brzmi pięknie. prawie jak lubieżnie nieskromna
Ana ujęła to pięknie ... ... nawet rozważałam zmianę nicka ... ze względu jednak na postępujące w tkankach procesy starzenia nie kuszę losu ... bo starej krowy nie widziałam i znów mam tyły ... Madżenkolubieznie nieskromna ma pierwsze pudło na forum bezkonkurencujnie )))
uwielbiam Was, Dziewczyny...ja też idiot ... ino herbatkę popijam ... bez prądu
Ja też wypiłam herbatkę ale widzę że tą wiśnióweczką muszę porpawić bo mi się kominek nie chce rozgrzać
A mialam czytać..... Książkę.....
Ja mam pracę domową ... z pracy ... leży obok .... ale "chiba" nie dam rady ... trudno ... będzie dwója
Ja sobie taką pracę zostawiam na poranki. O 6:00 mam tak jasny umysł, źe przeczytanie dwóch umow i wpisanie uwag zajmie mi 15 minut a wieczorem godzinę....
uwielbiam Was, Dziewczyny...ja też idiot ... ino herbatkę popijam ... bez prądu
Ja też wypiłam herbatkę ale widzę że tą wiśnióweczką muszę porpawić bo mi się kominek nie chce rozgrzać
A mialam czytać..... Książkę.....
jaką książkę ... ??? ... proszę nie urywać w takim momencie ...
Może przed śmiercią zmęczę II cz V tomu Gry o tron....
Szczęściarza przeczytałam Tylko Lot samolotem bez dostępu do netu oderwal mnie od Was i pozwolił skonsumować co nieco drukowanego słowa pisanego.... Ale tę cz II tomu V to marnie widzę....