Pewnie, ze chcę tylko czemu ja tak późno na to wpadłam? Ale lepiej późno niż wcale A przyznam Ci się, że chyba największą motywacją był strach przed pędrakami ... jak sobie poczytałam o Twojej herbatce to pomyślałam, ze to jedyny sposób, którego mogę spróbować w walce z nimi ... a do tego potrzebny mi jest dobry kompost ... o dżdżownicach będę pamiętać ... jak tylko zrobią to za mnie to ja jestem na tak
A ja nieśmiało odpowiem że z miłą chęcią bym coś sprzedała
W ostatnich tygodniach trochę wydałam żeby mieć materiały do pracy......bo zaczynałam coś robić i bombka czekała a to na kolor cekinów, a to na wstążkę do wykończenia, a to na guzik żeby przypiąć kokardke itd itd
wczoraj np przyszło chyba już moje ostatnie zamówienie
i stojaczki które będe próbowała malować, choć na pewno zostawię kilka w tym surowym drewnie bo mają swój urok - u chłopaków w pokoju mi będą pasowały
a co do wielkości bombek, te co robię są średnicy 10 cm i moiem zdaniem są akurat........nie miałam większych, ale dziś moja znajoma będzie mi kupowała na giełdzie bombki, więc poproszę ją o 12 - zobaczymy jak ta wielkość się prezentuje i spróbuję zrobić większą - dołożę do niej najwyżej jeszcze pasek wężowy przed tym czarnym pasem .........napiszę na privka w przyszłym tygodniu bo bombki odbieram dopiero w weekend - a w weekend się bawię pierwszy raz od hohoho, więc do pracy zabiorę się w poniedziałek
systematycznie sobie coś tam dłubę, więc pokażę nowe dzieciątka, ale myślę że po świętach nie przestanę, i będę sobie przygotowywać coś na przyszłe święta - i nie zapominajmy o wielkanocy..........po świetach zimowych rozpocznę produkcję jajek hahahahaha
Ja wiem.
Chcesz mieść zdrowe i dobrze odżywione rośliny.
Reniu. Jak zapełnisz dno kompostownika materią organiczną, to zamów sobie na all z hodowli która posiada certyfikat dżdżownice kalifornijskie (Eisenia fetida).
Do wyboru pojemniczek o zawartości 500 lub 1000 szt. Mając własną hodowlę dżdżownic nie będziesz musiała przerzucać kompostu. One to zrobią za Ciebie.