Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:33, 30 lip 2015
Do góry
Sebek napisał(a)

Justyna, byłaś u mnie może pół godziny, a wiesz o mnie więcej niż osoby, z którymi spędziłem lata Do jutra

i ty to piszesz? ... jakość! ..nie ilośc!... jest w cenie

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:17, 30 lip 2015

Do góry
Sebek wszystko poobgladane Spotkanie super było rabatki faktycznie wzór konspekt buziole
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:17, 30 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Jak to dobrze, że Irenka zrobiła tyle fotek, no juz wyrzuty sumienia miałem

Ślicznie Wam dziękuję za przybycie Jesteście cudowni Co do słynnej host to jest to cała opowieść Dostałem ją od Irenki jesienią 2013, wsadziłem do przechowalnika i wiosną w miejsce docelowe - dostała w dołek kompost, ziemi z worka i miała rosnąć... Teoretycznie Ja tez teoretycznie miałem być wysokim, szczupłym blondynem, a praktycznie odbiegam znacznie od oczekiwań... Tak samo z hostą potffforem Miała już zagarnąć wszystko wokół, a po dwóch latach nadal jest mniejsza no mojej dłoni Ale... wykopię ją i będę dalej obserwować Bo na razie to hit Ostatnio jak kolo niej plewiłem to myślałem " Bosze jak to dobrze, że Irenka mieszka we Wrocławiu to prawdopodobnie nigdy nie zobaczy co zrobiłem z jej hostą " A w piątek po południu dowiedziałem się, że Irenka u mnie będzie i... moje myśli od razu powędrowały do tejże rośliny Ale śmiechu wczoraj było co niemiara
Sebek kolor włosów zawsze można zmienić, całą resztę masz
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:11, 30 lip 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)
dziekuje za zaproszenie

LUDZIE informuję, że takich rabat wymuskanych to ja na oczy nie widziłam normalnie

wszystko wyglada jak cięte nożyczkami do paznokci i wyrywane pensetą

Sebek ach co za precyzja nasadzeń i pielęgnacji
obstawiam, ze coś w tym jest... Sebek opowiadał, że poprawiał nożyczkami żywopłot pod blokiem zatem ...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:04, 30 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Hortensje Silver Dollar zakwitają późno - i to jest ich minus... W tym roku na moich ledwie widać pąki, a jakby nie było mamy koniec lipca... Przeżyję to, nie mam wyjścia
ech porównywałam foty ubiegłoroczne i hortki wtedy były bardziej rozwinięte niż dzisiaj, taki mamy klimat
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:02, 30 lip 2015

Do góry
margaretka3 napisał(a)

Wartę honorową postawię, przypilnują i nam przypomną.

Liczę na Ciebie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:02, 30 lip 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)

Oj tam oj tam, trochę można pożartować, nie trzeba się tak spinać. Na początku trzeba trochę pokombinować, będę jednak starał się robić tak żebym nie musiał zasłaniać niektórych miejsc. No dobra też muszę zasłonić dwa widoki sąsiadów

Mój ogród to jedno wielkie kombinowanie Przez pierwsze lata pytałem "skąd wziąć (na) rośliny?". Teraz jest kombinowanie jak to wszystko zmieścić? Ale przynajmniej jest zabawnie Jak mnie natchnie to może nawet i przez najbliższe dni zmiany zostaną wdrożone w życie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:58, 30 lip 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)

mateuszmichn kogo chcesz oszukać??? siebie nie oszukasz
produkuj rabaty spójne!!!
już Bogdzia to napisała... jak jest co pokazywać to na każdym zdjęciu będzie wygladać świetnie

u Sebka jest mały problem ma blisko sąsiadaów nie ogrodowych i nie jest w dobrym stylu czyjś dobytek pokazywać w internetach ...od taki oszust z niego)

ja tam bym chciała żeby w każdym ogrodzie były tak zadbane rabaty jakie ma Sebek!!!
a nasadził rosliny z głową - ładne kompozycje - same wyszukane gatunki które w swoim towarzystwie dobrze się czuja i ładnie wygadają.

a co istotne nie wydał na nie fortuny! ..kombinuje... przygarnia... mnoży... dzieli .. 5 latek minęło i ma )

Justyna, byłaś u mnie może pół godziny, a wiesz o mnie więcej niż osoby, z którymi spędziłem lata Do jutra
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:56, 30 lip 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)
Ja tez staram się oszukiwać na fotkach, na początku robiłem normalne fotki a teraz kombinuje żeby w miarę dobrze to wyszło xD

Ja juz nawet się nie staram Lata praktyki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:55, 30 lip 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)

Miało być żartobliwie, ja przynajmniej tak bym to odczytał

Moje tez miało tak zabrzmiec... A wyszło tak suche, że aż mi pranie wyschlo na wiór
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:51, 30 lip 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Sebek no chyba nie Twojego

No a czyj mam przekopywac?

Jak Ci odpisywałem wpadłem na genialny pomysł! Lecę zapisać w kajecie, bo zapomnę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:50, 30 lip 2015

Do góry
Zielona napisał(a)

Kiedy patrzę na Twoje zdjęcia z początków na forum, nieustannie jestem zaskoczona
Jak te dzieci szybko rosną...

Dasz wiarę?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:21, 30 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Jesienią pewnie będzie przemarsz wojsk Przypomnij mi się, bo ja na pewno zapomnę

Wartę honorową postawię, przypilnują i nam przypomną.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:59, 30 lip 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)

już Bogdzia to napisała... jak jest co pokazywać to na każdym zdjęciu będzie wygladać świetnie

u Sebka jest mały problem ma blisko sąsiadaów nie ogrodowych i nie jest w dobrym stylu czyjś dobytek pokazywać w internetach ...od taki oszust z niego)

ja tam bym chciała żeby w każdym ogrodzie były tak zadbane rabaty jakie ma Sebek!!!
a nasadził rosliny z głową - ładne kompozycje - same wyszukane gatunki które w swoim towarzystwie dobrze się czuja i ładnie wygadają.

a co istotne nie wydał na nie fortuny! ..kombinuje... przygarnia... mnoży... dzieli .. 5 latek minęło i ma )

Oj tam oj tam, trochę można pożartować, nie trzeba się tak spinać. Na początku trzeba trochę pokombinować, będę jednak starał się robić tak żebym nie musiał zasłaniać niektórych miejsc. No dobra też muszę zasłonić dwa widoki sąsiadów
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:54, 30 lip 2015
Do góry
mateuszmichn napisał(a)
Ja tez staram się oszukiwać na fotkach, na początku robiłem normalne fotki a teraz kombinuje żeby w miarę dobrze to wyszło xD

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:17, 29 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Jak to czytam brzmi to dziwnie... Jednakże ja to między bajki włożę

Miało być żartobliwie, ja przynajmniej tak bym to odczytał
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:16, 29 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Ani mi nie mów! Znów pół ogrodu pójdzie do przekopania

Sebek no chyba nie Twojego
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:12, 29 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Uwielbiam zaskakiwać

Kiedy patrzę na Twoje zdjęcia z początków na forum, nieustannie jestem zaskoczona
Jak te dzieci szybko rosną...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:54, 29 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Będzie jeszcze okazja Mam nadzieję, że już niedługo

Tylko daj znać wcześniej conajmniej 24h
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:34, 29 lip 2015

Do góry
Zielona napisał(a)

Hortensji planuję mieć więcej, więc rozeznanie robię:
od kiedy kwitną polar bear? Stawiałam na dollary, ale Sebek pisał, że kwitną później niż pozostałe, więc dumam nad phantomami i polarami

u mnie Polar Bear wcześniejsze od Limek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies