mateuszmichn kogo chcesz oszukać??? siebie nie oszukasz
produkuj rabaty spójne!!!
już Bogdzia to napisała... jak jest co pokazywać to na każdym zdjęciu będzie wygladać świetnie
u Sebka jest mały problem ma blisko sąsiadaów nie ogrodowych i nie jest w dobrym stylu czyjś dobytek pokazywać w internetach ...od taki oszust z niego)
ja tam bym chciała żeby w każdym ogrodzie były tak zadbane rabaty jakie ma Sebek!!!
a nasadził rosliny z głową - ładne kompozycje - same wyszukane gatunki które w swoim towarzystwie dobrze się czuja i ładnie wygadają.
a co istotne nie wydał na nie fortuny! ..kombinuje... przygarnia... mnoży... dzieli .. 5 latek minęło i ma )
Oj tam oj tam, trochę można pożartować, nie trzeba się tak spinać. Na początku trzeba trochę pokombinować, będę jednak starał się robić tak żebym nie musiał zasłaniać niektórych miejsc. No dobra też muszę zasłonić dwa widoki sąsiadów
Mój ogród to jedno wielkie kombinowanie Przez pierwsze lata pytałem "skąd wziąć (na) rośliny?". Teraz jest kombinowanie jak to wszystko zmieścić? Ale przynajmniej jest zabawnie Jak mnie natchnie to może nawet i przez najbliższe dni zmiany zostaną wdrożone w życie