Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 21:02, 30 lip 2015

margaretka3 napisał(a)

Wartę honorową postawię, przypilnują i nam przypomną.

Liczę na Ciebie
ana_art 21:04, 30 lip 2015

Sebek napisał(a)

Hortensje Silver Dollar zakwitają późno - i to jest ich minus... W tym roku na moich ledwie widać pąki, a jakby nie było mamy koniec lipca... Przeżyję to, nie mam wyjścia
ech porównywałam foty ubiegłoroczne i hortki wtedy były bardziej rozwinięte niż dzisiaj, taki mamy klimat
ana_art 21:11, 30 lip 2015

eee_taam napisał(a)
dziekuje za zaproszenie

LUDZIE informuję, że takich rabat wymuskanych to ja na oczy nie widziłam normalnie

wszystko wyglada jak cięte nożyczkami do paznokci i wyrywane pensetą

Sebek ach co za precyzja nasadzeń i pielęgnacji
obstawiam, ze coś w tym jest... Sebek opowiadał, że poprawiał nożyczkami żywopłot pod blokiem zatem ...
ana_art 21:17, 30 lip 2015

Sebek napisał(a)
Jak to dobrze, że Irenka zrobiła tyle fotek, no juz wyrzuty sumienia miałem

Ślicznie Wam dziękuję za przybycie Jesteście cudowni Co do słynnej host to jest to cała opowieść Dostałem ją od Irenki jesienią 2013, wsadziłem do przechowalnika i wiosną w miejsce docelowe - dostała w dołek kompost, ziemi z worka i miała rosnąć... Teoretycznie Ja tez teoretycznie miałem być wysokim, szczupłym blondynem, a praktycznie odbiegam znacznie od oczekiwań... Tak samo z hostą potffforem Miała już zagarnąć wszystko wokół, a po dwóch latach nadal jest mniejsza no mojej dłoni Ale... wykopię ją i będę dalej obserwować Bo na razie to hit Ostatnio jak kolo niej plewiłem to myślałem " Bosze jak to dobrze, że Irenka mieszka we Wrocławiu to prawdopodobnie nigdy nie zobaczy co zrobiłem z jej hostą " A w piątek po południu dowiedziałem się, że Irenka u mnie będzie i... moje myśli od razu powędrowały do tejże rośliny Ale śmiechu wczoraj było co niemiara
Sebek kolor włosów zawsze można zmienić, całą resztę masz
malgorzata_s... 21:17, 30 lip 2015

Sebek wszystko poobgladane Spotkanie super było rabatki faktycznie wzór konspekt buziole
ana_art 21:20, 30 lip 2015

malkul napisał(a)

i to mówi królowa jeżówek!
to samo pomyślałam
21:33, 30 lip 2015
Sebek napisał(a)

Justyna, byłaś u mnie może pół godziny, a wiesz o mnie więcej niż osoby, z którymi spędziłem lata Do jutra

i ty to piszesz? ... jakość! ..nie ilośc!... jest w cenie

21:37, 30 lip 2015
ana_art napisał(a)
obstawiam, ze coś w tym jest... Sebek opowiadał, że poprawiał nożyczkami żywopłot pod blokiem zatem ...

musisz sama zobaczyć ..żeby uwierzyć...dwa razy okulary czyściłam żeby jakieś koszmarki dostrzec!...wyskoka półka
mateuszmichn 21:57, 30 lip 2015

Sebek napisał(a)

Moje tez miało tak zabrzmiec... A wyszło tak suche, że aż mi pranie wyschlo na wiór

Hahha to wszystko wyjaśnia, chciałeś przyspieszyć suszenie xd
Ale żem napisał, też suszy
mateuszmichn 22:04, 30 lip 2015

Sebek napisał(a)

Mój ogród to jedno wielkie kombinowanie Przez pierwsze lata pytałem "skąd wziąć (na) rośliny?". Teraz jest kombinowanie jak to wszystko zmieścić? Ale przynajmniej jest zabawnie Jak mnie natchnie to może nawet i przez najbliższe dni zmiany zostaną wdrożone w życie

No widzisz ja zaczynam i kombinuje tak jak ty na początkach.
Wczoraj znalazłem w pobliżu bukszpany i tuje w rozsądnej cenie, muszę tylko zadzwonić i tam pojechać kupić kilka sztuk. Plan na dalszą część ogrodu też jest ale to najłatwiejsze, bo zaplanować wszystko się da, a gorzej z realizacją ale będę chciał się tego trzymać.
Poprzesadzam to co mam i może coś z tego Wyjdzie. Przecież nie muszę od razu zapełnić rabat na maksa, mogę chyba później doradzać po trochę, przynajmniej tak mi się wydaje.