Danusiu dwie uschly zupelnie obawiam sie ze to sprAwka Fidka. Reszta piekna gesciejsza. Ale choiny ida w inne miejsce poniewaz Fidek tam biega i nie ma dla nich litosci. Zastapia je serby one to prztrzymaja. Jak dostane wyzsze tuje od moich to tez kupie i przesadze , bo juz mnie widok drogi i sasiadów mierzi......czekac mi sie nie chce az urosna ......ja mam mały plac wiec te szachy sa znosne
Jolu, to dopiero początek Czeka mnie jeszcze sporo pracy - dzisiaj wkopałam jasminy, ale najpierw musiałam zdjąć darń, przesadziłam też dwie Lions rose i dwie lawendy. A przede mną jeszcze zdjęcie darni i przekopanie całej rabaty pomiędzy drewutnią a pergolą. Może zdążę przed latem albo gdy eM po chorobie dojdzie do siebie i pomoże chociaż z kopaniem to w kwietniu będzie można posadzić wszystkie zaplanowane rośliny
Ewa brukarze sie pojawili chyba po dwóch miesiacach po planowanym terminie a serby pierwsze trzy 99 a potem juz niestety były drozsze bo te sie skonczyły ...ja zawsze mam szczescie hihihi Ewa daj spokoj nie ma co czytac