Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Ogródek Iwony 09:32, 27 mar 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)
Iwonko Ty jesteś wspaniałą kobietą. Wszystkich tak miło przyjmujesz, odwiedzasz, radzisz, podziwiasz, tyle osób u Ciebie pisze dla wszystkich znajdujesz czas i jeszcze przepraszasz, że tak późno odpisujesz, niesamowite.

Ogród Tosi 09:24, 27 mar 2015

Do góry
Tosia kamole swietne znowu bedzie jak nowe stozki gdzie ida bo nie doczytałam. Pomysł z lawenda bardzo mi sie podoba ...ona dla mnie taka kaprysna mam nadzieje ze tony piasku, ktore dla niej przygotowałam sie sprawdza
Lawendowy zawrót głowy 09:22, 27 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Z inspirkami to zawsze tak ze wygladaja piekniej niz rzeczywistosc

Scianka ma byc niezawysoka , wlew mogłybyc z przesunieciem, woda nie stojaca tylko w dole duzo kamieni. Nie mam linkow tylko za pisane zdjecia . Wrzucam ale nie cytujcie potem usune

ścianka bardzo gustowna, widze że w tym roku ścianki z wylewkami królują na O

zostawiam pozdrowienia
Do raju daleko - u Ewy 09:17, 27 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Takie cechy jak cierpliwosc do roslink zakupie od Ciebie u mnie misz masz ostatnio ......taki ład uspokaja : patyczki u mnie cos nie chce sie korzenic niestety

Jolu, a kiedy wsadziłaś patyczki? Tworzenie korzeni trochę trwa
Moja codzienność - ogród Oli 08:46, 27 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Taka pogoda u Ciebie szok normalnie

U mnie scianka ma byc niska z wysunietym wlewem . Woda prosto w ksmole niestojaca i tyle wrzuciłam fotke. Wszystko mam pozapisywane wiec linków nie mam tylko zdjecia .... Ty masz duzo miejsca to zapewne bedzie duza

Jolu widziałam inspirkę zapowiada się świetnie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:45, 27 mar 2015

Do góry
Aniu mam pytanie do Ciebie ogladałam Twoja walke o tuje , ktore pieknie wzmocniłas ...napisałas, ze dolistnie magiczna siła ? Jaka? Bo pojecia nie mam
Lawendowy zawrót głowy 08:43, 27 mar 2015

Do góry
Troche sie zabezpieczyłam .....mam plot tymczasowy postawiony z duzym uskukiem w głab dzialki zeby go nie trzeba było rozbierac wiec .....jak sie uda na posesje mi nie wejda hihihihi......tylko pluc i pety ciepac to panowie potrafia daleko
Lawendowy zawrót głowy 08:39, 27 mar 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)

Po firmach w zeszłym roku to mi się jeszcze odbija - mało nie dostałam zawału. Najwyższe zmierzone ciśnienie jakie osiągnęłam przed jedną z "rozmów" z właścicielką firmy 179/102 i kupa straconej kasy na spaproszone prace i poprawki

Kacha o tym zawsze trzeba szybko zapomniec
Lawendowy zawrót głowy 08:38, 27 mar 2015

Do góry
Juzia napisał(a)

Świat się nie skończy, Ty nie umrzesz na zawał... przyjdzie ekipa, zrobi i pójdzie.
Przeżyjesz to i pójdziesz dalej....nawet jak będziesz musiała sprzątać po nich tydzień!
Wiem z autopsji...jak w tamtym roku 5 miesięcy się użerałam z "fachowcami" codziennie po nich sprzątałam i się wkurzałam na burdel w całym ogrodzie, beton w rabatach i podeptane rośliny.

Pocieszyłam?
hehe

Ta swiadomosc niszczy mi umysł hahaha Juzia przezyje moze poprostu wyjade hahaha ...... Tym razem musztra bedzie taka ze zaden pet w kwiatkach nie wyladuje
Lawendowy zawrót głowy 08:37, 27 mar 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
Świetna inspiracja moja ścianka długa na 270 i wysoka na 50cm tyle że dołek będzie bajorkiem z rybkami

Rybki jak uroczo, faktycznie Ty juz miałas takie oczko ja mam pełno komarów wiec minimalizm co by ich bardziej nie draznic
Początki w Kruklandii 08:36, 27 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ciesze sie, ze tuje wreszcie piekne i zdrowe a w dodatku juz posadzone rowniutko

Jeszcze 5 sztuk brakło....ale to za tydzień, dwa.... w nowej paczce przyjdzie

Ja to się cieszę!
Lawendowy zawrót głowy 08:34, 27 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Kaska tego mi trzeba zeby mi ktos w tylek kapnal bo cos sama siły wstac nie mam ale zawsze po trudniejszym okresie jest lepiej tego sie trzymam
Lubie jak moj eM wszystko robi jest porzadnie a czysto a juz juz firma ma wejsc to udreka murowana fatalne mam doswiadczenia , ale eM nie ma na wszystko czasu i tak sie kreci jak u wszystkich zreszta

Świat się nie skończy, Ty nie umrzesz na zawał... przyjdzie ekipa, zrobi i pójdzie.
Przeżyjesz to i pójdziesz dalej....nawet jak będziesz musiała sprzątać po nich tydzień!
Wiem z autopsji...jak w tamtym roku 5 miesięcy się użerałam z "fachowcami" codziennie po nich sprzątałam i się wkurzałam na burdel w całym ogrodzie, beton w rabatach i podeptane rośliny.

Pocieszyłam?
hehe
Lawendowy zawrót głowy 08:33, 27 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Kaska tego mi trzeba zeby mi ktos w tylek kapnal bo cos sama siły wstac nie mam ale zawsze po trudniejszym okresie jest lepiej tego sie trzymam
Lubie jak moj eM wszystko robi jest porzadnie a czysto a juz juz firma ma wejsc to udreka murowana fatalne mam doswiadczenia , ale eM nie ma na wszystko czasu i tak sie kreci jak u wszystkich zreszta

Po firmach w zeszłym roku to mi się jeszcze odbija - mało nie dostałam zawału. Najwyższe zmierzone ciśnienie jakie osiągnęłam przed jedną z "rozmów" z właścicielką firmy 179/102 i kupa straconej kasy na spaproszone prace i poprawki
Mój kawałek planety 08:31, 27 mar 2015

Do góry
Kaska buziaczki plantacji nie znam
Początki w Kruklandii 08:30, 27 mar 2015

Do góry
Ciesze sie, ze tuje wreszcie piekne i zdrowe a w dodatku juz posadzone rowniutko
Lawendowy zawrót głowy 08:28, 27 mar 2015

Do góry
Lawendowy zawrót głowy 08:23, 27 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Tylko co tego wyjdzie

Wyjdzie, co ma nie wyjść. Jolka trza Cię postawić do pionu - masz piękny dom, taras, oświetlenie, donice itd. Ta część ogrodu, która już zrobiona też piękna. Przecież widać, że masz dobry gust i robisz wszystko ze smakiem - to i reszta też wyjdzie! No, ochrzaniłam Cię
Dla odmiany czas na zmiany... 08:19, 27 mar 2015

Do góry
Mysza napisał(a)
No ozdoby śliczne

dzięki Gosia

Milka napisał(a)

Prześliczne! Stale coś ciekawego wymyślisz, masz talent, Mąż się nie zna

witaj Irenko...cieszę się niesamowicie że Cię widzę...na tym białym fotelu prezentujesz się bosko...no i dziękuję za miłe słowa...i tez myslę że eM się nie zna

lojalna_ napisał(a)
O matko jakie piekne

dzięki Jolu

ewa004 napisał(a)
Ślicznie zdolna bestyjka z Ciebie

Masz juz zasłony na oknach ?

Ewa....no...zasłony już wiszą...niedługo wypoczynek przyjedzie i będę mogła się pochwalić...buźka
Lawendowy zawrót głowy 08:16, 27 mar 2015

Do góry
Tylko co tego wyjdzie
Moja codzienność - ogród Oli 08:14, 27 mar 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
Po południu zapowiadają deszcz ale póki co pięknie słonecznie i cieplutko +15
Miłego dnia dla wszystkich

Taka pogoda u Ciebie szok normalnie

U mnie scianka ma byc niska z wysunietym wlewem . Woda prosto w ksmole niestojaca i tyle wrzuciłam fotke. Wszystko mam pozapisywane wiec linków nie mam tylko zdjecia .... Ty masz duzo miejsca to zapewne bedzie duza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies