Tosia kamole swietne znowu bedzie jak nowe stozki gdzie ida bo nie doczytałam. Pomysł z lawenda bardzo mi sie podoba ...ona dla mnie taka kaprysna mam nadzieje ze tony piasku, ktore dla niej przygotowałam sie sprawdza
Troche sie zabezpieczyłam .....mam plot tymczasowy postawiony z duzym uskukiem w głab dzialki zeby go nie trzeba było rozbierac wiec .....jak sie uda na posesje mi nie wejda hihihihi......tylko pluc i pety ciepac to panowie potrafia daleko
Ta swiadomosc niszczy mi umysł hahaha Juzia przezyje moze poprostu wyjade hahaha ...... Tym razem musztra bedzie taka ze zaden pet w kwiatkach nie wyladuje
Świat się nie skończy, Ty nie umrzesz na zawał... przyjdzie ekipa, zrobi i pójdzie.
Przeżyjesz to i pójdziesz dalej....nawet jak będziesz musiała sprzątać po nich tydzień!
Wiem z autopsji...jak w tamtym roku 5 miesięcy się użerałam z "fachowcami" codziennie po nich sprzątałam i się wkurzałam na burdel w całym ogrodzie, beton w rabatach i podeptane rośliny.
Po firmach w zeszłym roku to mi się jeszcze odbija - mało nie dostałam zawału. Najwyższe zmierzone ciśnienie jakie osiągnęłam przed jedną z "rozmów" z właścicielką firmy 179/102 i kupa straconej kasy na spaproszone prace i poprawki
Kaska tego mi trzeba zeby mi ktos w tylek kapnal bo cos sama siły wstac nie mam ale zawsze po trudniejszym okresie jest lepiej tego sie trzymam
Lubie jak moj eM wszystko robi jest porzadnie a czysto a juz juz firma ma wejsc to udreka murowana fatalne mam doswiadczenia , ale eM nie ma na wszystko czasu i tak sie kreci jak u wszystkich zreszta
Wyjdzie, co ma nie wyjść. Jolka trza Cię postawić do pionu - masz piękny dom, taras, oświetlenie, donice itd. Ta część ogrodu, która już zrobiona też piękna. Przecież widać, że masz dobry gust i robisz wszystko ze smakiem - to i reszta też wyjdzie! No, ochrzaniłam Cię
witaj Irenko...cieszę się niesamowicie że Cię widzę...na tym białym fotelu prezentujesz się bosko...no i dziękuję za miłe słowa...i tez myslę że eM się nie zna
dzięki Jolu
Ewa....no...zasłony już wiszą...niedługo wypoczynek przyjedzie i będę mogła się pochwalić...buźka
U mnie scianka ma byc niska z wysunietym wlewem . Woda prosto w ksmole niestojaca i tyle wrzuciłam fotke. Wszystko mam pozapisywane wiec linków nie mam tylko zdjecia .... Ty masz duzo miejsca to zapewne bedzie duza