Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Juzia 08:34, 27 mar 2015

lojalna_ napisał(a)
Kaska tego mi trzeba zeby mi ktos w tylek kapnal bo cos sama siły wstac nie mam ale zawsze po trudniejszym okresie jest lepiej tego sie trzymam
Lubie jak moj eM wszystko robi jest porzadnie a czysto a juz juz firma ma wejsc to udreka murowana fatalne mam doswiadczenia , ale eM nie ma na wszystko czasu i tak sie kreci jak u wszystkich zreszta

Świat się nie skończy, Ty nie umrzesz na zawał... przyjdzie ekipa, zrobi i pójdzie.
Przeżyjesz to i pójdziesz dalej....nawet jak będziesz musiała sprzątać po nich tydzień!
Wiem z autopsji...jak w tamtym roku 5 miesięcy się użerałam z "fachowcami" codziennie po nich sprzątałam i się wkurzałam na burdel w całym ogrodzie, beton w rabatach i podeptane rośliny.

Pocieszyłam?
hehe
lojalna_ 08:37, 27 mar 2015

leon60 napisał(a)
Świetna inspiracja moja ścianka długa na 270 i wysoka na 50cm tyle że dołek będzie bajorkiem z rybkami

Rybki jak uroczo, faktycznie Ty juz miałas takie oczko ja mam pełno komarów wiec minimalizm co by ich bardziej nie draznic
lojalna_ 08:38, 27 mar 2015

Juzia napisał(a)

Świat się nie skończy, Ty nie umrzesz na zawał... przyjdzie ekipa, zrobi i pójdzie.
Przeżyjesz to i pójdziesz dalej....nawet jak będziesz musiała sprzątać po nich tydzień!
Wiem z autopsji...jak w tamtym roku 5 miesięcy się użerałam z "fachowcami" codziennie po nich sprzątałam i się wkurzałam na burdel w całym ogrodzie, beton w rabatach i podeptane rośliny.

Pocieszyłam?
hehe

Ta swiadomosc niszczy mi umysł hahaha Juzia przezyje moze poprostu wyjade hahaha ...... Tym razem musztra bedzie taka ze zaden pet w kwiatkach nie wyladuje
lojalna_ 08:39, 27 mar 2015

Kacha123 napisał(a)

Po firmach w zeszłym roku to mi się jeszcze odbija - mało nie dostałam zawału. Najwyższe zmierzone ciśnienie jakie osiągnęłam przed jedną z "rozmów" z właścicielką firmy 179/102 i kupa straconej kasy na spaproszone prace i poprawki

Kacha o tym zawsze trzeba szybko zapomniec
lojalna_ 08:43, 27 mar 2015

Troche sie zabezpieczyłam .....mam plot tymczasowy postawiony z duzym uskukiem w głab dzialki zeby go nie trzeba było rozbierac wiec .....jak sie uda na posesje mi nie wejda hihihihi......tylko pluc i pety ciepac to panowie potrafia daleko
katiaxx 09:22, 27 mar 2015

lojalna_ napisał(a)
Z inspirkami to zawsze tak ze wygladaja piekniej niz rzeczywistosc

Scianka ma byc niezawysoka , wlew mogłybyc z przesunieciem, woda nie stojaca tylko w dole duzo kamieni. Nie mam linkow tylko za pisane zdjecia . Wrzucam ale nie cytujcie potem usune

ścianka bardzo gustowna, widze że w tym roku ścianki z wylewkami królują na O

zostawiam pozdrowienia
BusyBee 09:34, 27 mar 2015

Poczytałam o planach- jestem pod wrażeniem....nie dziwię się, że głowa Ci pęka od tego ....śpiesz się powoli, bo Cię frustracja dopadnie...tak jak piszesz- jakoś fachowcom nie śpieszno- pewnie to nie ich ogródek
...słonecznie pozdrawiam...
malkul 10:15, 27 mar 2015

ciekawam tej ścianki
Ewa777 10:27, 27 mar 2015

Jolu, cudna ścianka wodna Uwielbiam płynącą wodę. Może kiedyś sobie też coś takiego wybuduję w ogródku. Moje córki ze mnie się śmieją, bo na wszystkich wyjazdach zachwycam się fontannami Aż same zaproponowały, żebym sobie w ogródku postawiła
beta 10:50, 27 mar 2015

Byłam i o planach poczytałam....i powiem że plany zacne i światowe...będziem piać z zazdrości

pozdrawiam