Takie cechy jak cierpliwosc do roslink zakupie od Ciebie u mnie misz masz ostatnio ......taki ład uspokaja : patyczki u mnie cos nie chce sie korzenic niestety
Agatko stipę wsadzałam po 3 do pojemniczka. Nie wiem jeszcze jak ona rośnie, bo nigdy nie miałam
Iwonko nie wiedziałam, że ostróżka tak długo wschodzi. Mogłam ją wcześniej wysiać, a chciałam zrobić tak jak na opakowaniu napisali
Małgosiu z miejsce jest rzeczywiście krucho. Oprócz roślin ogrodowych jeszcze rozmnażam domowe Hortensje na razie będą w domu, ale jak zrobi się cieplej pójdą do ogrodu. Będzie miejsce na przepikowanie ostróżki Jak wzejdzie
Ależ hodowla cudna u Ciebie baaardzo porządnie to wszystko wygląda.
I te szklarenki...i koguciki....mega pracowicie u Ciebie
Ja też "posadziłam" patyczki, ale pewnie niewiele mi z nich wyrośnie, bo moje jakieś cienkie są- z jednorocznych hortek. Ale się zobaczy....
Jakie plany na weekend Ewcia? ogródkowe... czy kogucikowe...?
Kasiu, ciężko u mnie coś zaplanować. Dziecko mi się rozchorowało, więc wczoraj i dziś jesteśmy w domu. Na sobotę zaplanowałam wertykulację, ale mąż ma Sajgon w pracy i będą pracować w sobotę.
Dostałam paczkę z kłączami roślin i musze je posadzić.
Jak się uda, bo pogoda u mnie się zmienia (dziś miało być lekkie zachmurzenie, a teraz jest duże i opady), to rano podziałałabym w ogrodzie (chwastów mam dużo), a wieczorkiem - koguciki
Ja też wsadziłam patyczki hortensji do gruntu, ale listki się nie zwinęły, może u Ciebie Jola zimniej, przymrozek ściął?
Mam jeszcze 2 odmiany w szklance, a trzecia na poczcie, zaraz idę odebrać.
Oj żeby się one ładnie ukorzeniły, to będą piękne szpalery: na posesji, przed płotem i u mamy