Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:21, 23 lip 2015

Do góry
Wiesz, że jest pięknie Jak to dobrze, że wssytko widziałem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:17, 23 lip 2015

Do góry
margaretka3 napisał(a)
Sebuś, życzliwy ktosik podpowiedział mi, że mikołajka szukasz. Znajdziesz go u mnie w dwóch odcieniach...

Margaretko, nie kuś Bo musiałbym znów robić przemeblowanie, które i tak planuję... Ale zapamiętam sobie do kogo się zgłosić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:15, 23 lip 2015

Do góry
abiko napisał(a)
a przy okazji żadnych fot nie zrobiliście..

Nie Chodziłem jak w transie , a Gosia zresztą u siebie dziś duuużo zdjęć wkleiła Więc ten dzień poślizgu nam wybacz
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:13, 23 lip 2015

Do góry
abiko napisał(a)

kurcze.. wytłumaczę się, pojechałeś do Gochy, więc ktoś musiał

no wiesz.. jesteś jedyny facet, który czarny od czarnego odróżnia więc szanse masz duże

Nie tłumacz się, przecież wiem, że to z czystej sympatii Choć nie wiem czym sobie zasłużyłem

Czarny to czarny, ja kolorów znam tylko parę, ale i tak zazwyczaj używam nazw podstawowych - ładny i brzydki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:11, 23 lip 2015

Do góry
Kuba napisał(a)

a to zmyłka
Co to za turzyca co stipę udaje?

ja stipę wyrywam już jak chwasta, jest wszędzie w kostce i na rabatach , tylko tam gdzie chciałabym żeby rosła idzie jej słabo, może porządna zima mnie od niej uwolni...

Turzyca Amazon Mist Do stipy jej daleko, ale cudnie się mnoży, fajnie rośnie od kilku lat i ogólnie jest spoko
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:11, 23 lip 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

sebuś a szałwia caradonna to taka chyba najdłużej kwitnąca z szałwi co?

Kwitnie długo - ale mam tylko te, więc Ci nie napiszę jak w porównaniu z innymi Ale jest ładna od czerwca to... teraz Pewnie w sobotę je przytnę i w sieprniu kwiaty pojawią się ponownie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:09, 23 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

kurde też mam taki obraz Sebastiana, czyli coś w tym jest

Czy dziś jest dzień dobroci dla zwierząt?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:09, 23 lip 2015

Do góry
malkul napisał(a)

Żartuj żartuj

Pan magister będzie bez dwóch zdań, ty to jestes taki Sebastian idealnei skrojony, grzyczny, miły, spokojny, ambitny, pracowity, szlachetny, .... ech długo by gadać!

jak będziesz w domu to pokaż mi te Vertigo

pozdrawiamy i mięłgo dzionka

Hahahahaha - sikam Gosia czy Ty aby na pewno o dobrym Sebastianie piszesz? Może Ci się z mężem pomyliłem
Vertigo tak wyglądały w sobotę - ze ściętymi surfiniami, bo zasuszone

Ja również Was pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:06, 23 lip 2015

Do góry
Ewa napisał(a)
Sebus ależ Ci wszystko pieknie kwitnie !

Ewciu, to tylko złudzenie Przez lata nauczyłem się ukrywać wszystkie mankamenty ogrodu Jakbyś zobaczyła na żywo (a zapraszam serdecznie ) to byś doznała jednego, wielkiego... rozczarowania
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:04, 23 lip 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)

Dzięki za info. Nie zostało mi nic innego jak lecieć po nasiona albo kombinować siewki
Pozdro

Włącz swoją kreatywność i działaj
Co z tym ogródeczkiem począć 17:03, 23 lip 2015

Do góry
ewa004 napisał(a)

Ja mam tak ze szybko zapominam jak było i ciągle czuje niedosyt ,ciągle mi brzydko .

Gospodarczy jeszcze miesiąc temu straszył ,a ja jak dzisiaj patrzę na mój wjazd to mi się wydaje ze on zawsze taki był

Ale masz racje wystarczy wejść na pierwsze strony mojego wątku ,wtedy widac że coś tam podziałaliśmy

Tak szybko przyzwyczajamy się do lepszego Ewka pięknie jest!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:58, 23 lip 2015

Do góry
Konieczki napisał(a)

Kiedy Ty sadziłaś rozchodnika że on taki duży? Moje sadzone teraz są 1/10 z Twoich

Ty a schody będą na górę czy ja nie dowidzę?
Uwielbiam Twój ogród, zle Ty to wiesz

rozchodnika juz maialm zeszlego roku na rabacie *ukorzeniony z ułamanej gałązki na spacerze u kapiasa-ale to nei ja tylko moja mama)
i tak sobei urósł

schodki sie robią, Sebek nawet wczoraj uczestniczył w procesie ich tworzenia

jeszcze będzie od przodu w górnej części ala balustradka
i na dole piaskownica z ławką oraz ścianka wspnaczkowa na jednej ze ścian
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:44, 23 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Dziękuję, że czuwasz
Tylko nie wiem czy się Ciebie nie zacząć bać, skoro przez zdjęcie rozpoznajesz odmianę tej trawy - dla mnie są nie do odróżnienia Widocznie muszę się wyszkolić w odcieniach czerni

kurcze.. wytłumaczę się, pojechałeś do Gochy, więc ktoś musiał

no wiesz.. jesteś jedyny facet, który czarny od czarnego odróżnia więc szanse masz duże
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:28, 23 lip 2015

Do góry
Gosia, bo Sebek ogród zna.. on ma w małym palcu wszystkie ciekawe ogrody i mniej ciekawe też

Czyżby Seba zaczął objazdówkę przed październikiem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:59, 23 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Stipa mi się marzy, ale u mnie nie chcą zimować... Pogodziłem się z tym i mam zamiast nich turzyce

a to zmyłka
Co to za turzyca co stipę udaje?

ja stipę wyrywam już jak chwasta, jest wszędzie w kostce i na rabatach , tylko tam gdzie chciałabym żeby rosła idzie jej słabo, może porządna zima mnie od niej uwolni...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:55, 23 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

sebuś a szałwia caradonna to taka chyba najdłużej kwitnąca z szałwi co?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:05, 23 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Martuś, za kilka lat mam nadzieję, że będziesz mogła bez probemu dodać mi taki tytuł

Po wizycie u Gosi NIE-kokoszki doła złapałem, porwę glebogryzarkę i zacznę u siebie od nowa

Żartuj żartuj

Pan magister będzie bez dwóch zdań, ty to jestes taki Sebastian idealnei skrojony, grzyczny, miły, spokojny, ambitny, pracowity, szlachetny, .... ech długo by gadać!

jak będziesz w domu to pokaż mi te Vertigo

pozdrawiamy i mięłgo dzionka
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:00, 23 lip 2015

Do góry
ech gdybym ja tylko wiedziała że Sebek sie do Ciebie wybiera to bym sie przykleiła do niego
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 07:49, 23 lip 2015

Do góry
Sebek-zawstydzasz mnie
mam nadzieję, ze dobrze sie u nas czułeś i wszystko samokowało oraz że mile spędziłeś czas z nami wariatami.

ps. a wam zdradzę w tajemnicy , że Sebcia ogród to prawie nie interesował , obleciał okiem skomplementował i zaszył się w domu z nami (przed upałem)
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:20, 22 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Mateusz, nie mam pojęcia kiedy siałem... Ale chyba wiosną

Do domu i ogrodu aktualnie mam możliwość dorwać się tylko w weekendy - i wtedy się tylko za mną kurzy

Dzięki za info. Nie zostało mi nic innego jak lecieć po nasiona albo kombinować siewki
Pozdro
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies