Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

siakowa 08:29, 23 lip 2015

malkul napisał(a)
maiłam ci nawet pisać ale tyle razy ile cię już wołałam a ty nic to dałam se siana siatkowa

no widzisz bo ja zapracowana i zabiegana zawsze...a teraz dzieci niet...
następnym razem, przykleje się do Ewy
Pszczelarnia 08:39, 23 lip 2015

Dizajnerska Kokoszko,
nie mógł inaczej wyglądać ten plac zabaw. I jaki praktyczny jest i będzie (ruska bania). Miodzio.
abiko 09:28, 23 lip 2015

Gosia, bo Sebek ogród zna.. on ma w małym palcu wszystkie ciekawe ogrody i mniej ciekawe też

Czyżby Seba zaczął objazdówkę przed październikiem
MirellaB 09:57, 23 lip 2015

Gosiu trochę zdjęć igiełkowej wstawiłem i widzę, że mnie odwiedziłaś Trawki dokupię jak będę miała wytyczoną rabatę, bo żal ich jak stoją w doniczkach, a wsadzić na miejsce docelowe nie mogę, bo zniszczą pracownicy przy wstawianiu krawężników.

Wczoraj do 22:00 siedzieliśmy w basenie Kubusia, a w nocy nawałnica.

U Ciebie też w nocy była burza?

Czy masz Gosiu trawę Carex Blue Zinger?
Dostałam przy zamówieniu jedną gratis i spodobała mi się. Bym chciała ją posadzić w jednej części rabaty igiełkowej przy krawężniku jako wykończenie
Ensata 10:01, 23 lip 2015

Kokocha co jedliście chyba też się wybiorę w Wasze strony jak do tego gosci jadłem podejmuję, w ogrodzie mozna sie wypasać. Rewelacja
agniecha973 10:11, 23 lip 2015

Madzenka napisał(a)

[...] czy nie jest za wysoki domek, czy dla dzieciaków nie jest niebezpieczny [...]

Madżen już zapomniała, że dla dzieci im wyżej tym bardziej atrakcyjnie.

U mnie trampolina po pierwszych dwóch intensywnych latach użytkowania poszła w odstawkę. Teraz jest atrakcją tylko jak ktoś inny zaczyna skakać.
Ewkakonewka 10:16, 23 lip 2015

No to z Zetą wyznaczyłyście nową erę w architekturze dla dzieci , a dłuuuuuugo nic się w tym temacie ciekawego nie działo
malkul 10:24, 23 lip 2015

Kasya napisał(a)
Ty się tam u mnie nie wyleguj tylko do roboty, bo lawendy u ciebie widziałam dużo

dobrze że jesteś przypomniałaś mi , sprawdziałm ja w zeszłym roku cięłam to było 25.07
malkul 10:25, 23 lip 2015

Ewa konewka- masz rację kieściutko z placami zabaw czy anwet kącikiem dla dzicie w ogrodzie. a przecież to głównei oni korzystają w sposób wypoczynkowy z ogrdou bo my dorosli to ciągle robota
malkul 10:25, 23 lip 2015

Ewa konewka- masz rację kieściutko z placami zabaw czy anwet kącikiem dla dzicie w ogrodzie. a przecież to głównei oni korzystają w sposób wypoczynkowy z ogrdou bo my dorosli to ciągle robota