Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

nawigatorka 22:46, 22 lip 2015

Sebek napisał(a)

Domek jest idealny Mi też się wydawał na fotkach super wysoki, a w rzeczywistości ma idealnie dobrane proporcje

Dziękuję Ci Gosia za przemile spędzony dzień Twój ogród i dom to perełki jakich mało - tworzone z głową, pasją i ogromnym nakładem pracy, której się nie boicie Jesteście świetną, zgraną rodziną I choć ostatnio mówię aż za dużo tu u Was zaniemówiłem Jestem pod ogromnym wrażeniem i pewnie będę jeszcze długo - i naprawdę nie wiem jak wrócę do mojego zielonego bałaganu po zobaczeniu tak perfekcyjnie skrojonego ogrodu

PS. - chyba wiem gdzie jest haczyk... Schowałaś przede mną miseczkę ze szczękami!

Ale Ci zazdroszczę. A Makul juz wiem czym się zajmuje-ma zakład ortodontyczny
AlKa 07:27, 23 lip 2015

To teraz wszyscy odwiedzający wątek zazdroszczą Sebkowi, że na żywo mógł to cudo zobaczyć.
malkul 07:38, 23 lip 2015

nawigatorka napisał(a)

... juz wiem czym się zajmuje-ma zakład ortodontyczny

i wydało się
malkul 07:40, 23 lip 2015

Aika- żartownisia

tusiawka- z dziecmi to jest ogólnie dziwna sprawa na ten przykład:
mamy trampolinę , pierwszego roku syn nie skakał wcale, kolejnego roku tylko jak byli goście to szli skakać razem, trzeciego roku codziennei siedział z córką tylko an trampolinie, a w tym roku nei zaglądają wcale na tramp.

i bądź tu mądry
malkul 07:42, 23 lip 2015

Madzenka napisał(a)
Jakos a po co to zadaszać? Ma byc zadaszenie?

Małgosiu pytanie z innej perspektywy, czy nie jest za wysoki domek, czy dla dzieciaków nie jest niebezpieczny. Sorki za pytanie ale ja w dzieciach ponizej 22 lat mam niewielkie doświdczenie
Szczeki watek ilosci obcych nie moge w miseczce wygrzebać

zadaszenie to temat do przemyslania jeszcze , czy w ogóle robić sama nei wiem

ten domek jeszcze nie skończony ale docelowo raczej bezpieczny będzie juz emusia w tym głowa
malkul 07:47, 23 lip 2015

Efffa, Nawigatorka,Magda, Abiko, inag, Małgorzatko,jazzy, konieczki, jalos, tosia, -mac ham i dziękuję

Ensata
- moje bez nawożenia ale i tak po deszczu lekko się pokładają jak wyschną raczej stoją

Toszka-jak będą siewki to luzik

Karolcia- no tak właśnie jest że zawsze milion spraw i problemów na głowie
malkul 07:49, 23 lip 2015

Sebek-zawstydzasz mnie
mam nadzieję, ze dobrze sie u nas czułeś i wszystko samokowało oraz że mile spędziłeś czas z nami wariatami.

ps. a wam zdradzę w tajemnicy , że Sebcia ogród to prawie nie interesował , obleciał okiem skomplementował i zaszył się w domu z nami (przed upałem)
siakowa 08:00, 23 lip 2015

ech gdybym ja tylko wiedziała że Sebek sie do Ciebie wybiera to bym sie przykleiła do niego
malkul 08:01, 23 lip 2015

maiłam ci nawet pisać ale tyle razy ile cię już wołałam a ty nic to dałam se siana siatkowa
Kasya 08:27, 23 lip 2015

Ty się tam u mnie nie wyleguj tylko do roboty, bo lawendy u ciebie widziałam dużo