Perfekcjonistką może nie, ale staram się by dobrze wyglądało z ogarnianiem Aniu kwestia wprawy Czym wiecej masz na głowie tym lepiej się organizujesz...
Dzięki za ciepełko które przywiało aż do mnie razem z Twoim postem......
I wiesz co sobie pomyślałąm... że ja Ciebie do siebie w realu nigdy nie zaproszę....... bo chyba bym się musiała splić ze wstydu....jak przyjać godnie kogoś kto tak dba o szczegóły... szczegóły pełne smaku, elegancji i fantazji zarazem......... Ja to sie chyba nawet nie umiałabym zachować jak należy do takiego pięknego wystroju Masz talent........ na drugi raz przygoń do mnie oprócz ciepełka troche tego talentu........ kompleksów to ja za bardzo nie mam...... ale chyba sie ich nabawię...... Idę gdzieś indziej pomasować swoje kompleksy .....
PS. A do sukcesów zaliczam, jak zrobię gościowi kawę i nie zapomnę podać łyżeczki lub cukru
Wiec musisz zrozumieć skrajnie odmienny przypadek od Twojego...
Wiec zapraszam do siebie ale tylko wirtualnie
Aniu.....!!! Nie masz pojęcia jak podobne są do siebie.....Anie
Czy widziałaś na tych zdjęciach......łyżeczkę ???
...albo cukiernię.....??? tego ciągle zapominam....
...ja to nie zdjęcia.....nie jestem perfekcyjną panią domu...
dla mnie ważniejszy jest.......ludź ....od dekoracji...
...a, że mam takie zboczenie...
...kiedyś znajomy zobaczył mnie jak piję kawę z plastikowej filiżanki...
nie mógł uwierzyć.........Ty....?! więc jestem normalna....ale kawę piłam w towarzystwie ludzi , których bardzo cenię....bardziej....
Mam nadzieję...., że jednak Cię poznam.....
Pozdrawiam.....znowu ciepło choć dziś u nas była całkiem przyjemna temperatura....
Koniec świętowania seteczki, czas wracać do szarej rzeczywistości
Dzięki Ani (ana_art) w sobotni poranek dowiedziałam się, że w Biedronce tanio cebule sprzedają.
Rzutem na taśmę kupiłam ostatnie dziewięć czosnków. I się cieszę, że mam, i nie cieszę, bo mało
Nie było już białych tulipanów, to wzięłam żółte. I żonkile też wzięłam.
Nie wiem jeszcze, czy te żółcie dam w Gąszczu, wolałabym raczej biel i niebieski (granatowy), ale z drugiej strony - wiosną żółć także wygląda cudnie w ogrodzie
wpadłam Czytam że tu o magicznym roczniku 2007 rozprawacie. Nie wiem ale coŚ w tym musi być bo mój Franek to kawał drania, a Maksymilian z 2004 to złoty dzieciak
Podziwiam jak ślicznie dodałaś trawek i wrzosów. No i nagroda przednia!
Aniu,
no imię zobowiązuje! a rocznik tymbardziej , hehe
a ja miałam miec śliczną, spokojną dziewczynkę w falbankach.....
dziękuję za komplementa !
Piękna ta rabata! Jak efektownie dzieli ogród na 2 części! Super
Czy montaż ekobordu był łatwy, czy na coś trzeba zwrócić uwagę??
pozdrawiam!
Nie miałam jakiś większych problemów, musisz naciąć. Ja wycinam kawałek bo jak robisz łuk to nie zachodzą na siebie te plastiki. Na początku formuje, gwoździ nie wbijam do końca tylko tak delikatnie przyszpilam i jak mi juz wszystko ładnie pasuje to wbijam młotkiem gumowym na maksa. I po robocie
Jak mi się kiedyś SC nie podobały, to im więcej ich oglądam, tym bardziej znajdują uznanie. U Ciebie prezentują się genialnie - razem z całą resztą oczywiście
Aniu, zestawienie roślin i kolorów na nowej rabacie bardzo gustowne
Aniu dołączam się do Rysia, podglądam cichutko zmiany u Ciebie i bardzo mi się podoba, a nazwa wątku:" Przykład jak zmienić ugór w piękny ogród" pozdrawiam
OJ Aniu miła jesteś dziekuję takie slowa mobilizują do działania
taka przemyślana, wyważona, dobrana kolorystycznie-no coś wspaniałego
przepraszam że tak bez przywitania, ale najpierw musiałam wyrazić swój zachwyt
oczywiście nie będę udawała że plac zabaw nie zrobił również na mnie wrażenia, bo to by było kłamstwo, jest świetny! sama bym się powspinała na tej ściance
lecę do Ciebie Aniu od początku pooglądać jeśli pozwolisz
pozdrawiam beata
Witaj Beatko, rozgość się, a jak masz ochotę to pobrykaj sobie po placu zabaw przy mojej szarańczy i połowie wsi daje radę to mu bez róznicy jedna osoba w tą, jedna w tamto
Witaj Aniu
Nakierował mnie do Ciebie Sebek, bo szukałam sprawdzonych sprzedawców żurawek ptrzez internet a Ty ponoć masz jakieś sprawdzone źródła. Więc jeśli możesz to bardzo prosiłabym Cię o namiary. A ogród...............cudny, tytuł wątku zdecydowanie nieadekwatny do tego co widać