Witam Cię Anulko
Uprzejmie donoszę, że prześledziłam Twój wątek od samego początku słowo po słowie, fotkę po fotce i... jestem śmiertelnie zakochana w Twoim ogrodzie! Jest tak urokliwy, ciepły, z romantycznymi zakątkami, taki... troskliwie zaopiekowany

Promienieje wręcz pozytywną energią ale to chyba dlatego, że zaraził się Twoim uśmiechem

Jak narazie nie mam swojego wątku ba! nie mam nawet swojego ogrodu ale trafiwszy na Ogrodowisko przypadkiem całkiem... wsiąkłam i uzależniłam się "na ament"

Zbieram skwapliwie wszelkie inspiracje do pliku "Będę miała ogród", czytam o roślinkach, ich potrzebach etc. Przyznam się, że z Twojego ogrodu mam zebranych najwięcej ściągawek, oops

Danusiowa rabata - wymiata! Bardzo mi się teraz podoba towarzystwo dla Jaśminowca - chociaż wcześniej również było ładnie, to teraz wszyscy do siebie tam pasują, tacy wykulkowani

Nie będę już wyliczać bo do wieczora by mi się zeszło - ABSOLUTNIE WSZYSTKO podoba mi się w Twoim ogrodzie

I ja też tak chcę, o!

Nawet Futro Alex też pasuje do ogrodu - uwielbiam go, mimo, że na koty uczulona jestem

Gratuluję również w pełni zasłużonej nagrody

Zacieszyłam się ogromniasto gdy dotarłam do momentu wręczenia dyplomu

I pomyślałam tylko jedno krótkie "No!", zadowolona jakbym co najmniej 6 w lotto trafiła
Dziękuję Ci za możliwość spacerowania po Twoim pięknym raju, uprzedzam, że będę śledzić nadal na bieżąco, mimo, że mam już kilka podobnych ulubieńców - czasu na spacery u Ciebie, nie będę żałować napewno

No, chyba że wyraźnie sobie tego nie będziesz życzyła, co - patrząc na Twój ciepły i promienny uśmiech - wydaje się mało prawdopodobne
Pozdrawiam Ciebie i Twoją rodzinkę serdecznie, ze wskazaniem na Frania - uroczego łobuziaka, który również skradł me serce
Bezogrodowa (jeszcze

) Danka.