Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

ana_art 23:30, 24 wrz 2012

wpadłam Czytam że tu o magicznym roczniku 2007 rozprawacie. Nie wiem ale coŚ w tym musi być bo mój Franek to kawał drania, a Maksymilian z 2004 to złoty dzieciak
Podziwiam jak ślicznie dodałaś trawek i wrzosów. No i nagroda przednia!
noemi 23:58, 24 wrz 2012

Ana napisał(a)

Moja nagroda w konkursie!
piękna, elegancka i pasująca do ogrodu nieprawdaż ?

jeszcze nie wiem czy ten rh tam zostanie...czy hosty...a może kula lub horti?

Piekna!!! Idealna do Twojego ogrodu - to fakt

Zgadzam się w 100% gratuluję nagrody ... donica idealnie pasuje
....Anula a trzmielina na pniu w tej szarej donicy przezimowała ? ... ja swoją kuleczkę bukszpanową też przesadzę do gruntu, bo mi szkoda jej stracić ... i spoglądam jeszcze na schody u Ciebie i wejście ... to cudnie te bukszpany wyglądają , tak elegancko , obraniają się same... pozdrawiam
monteverde 00:14, 25 wrz 2012

Piękna nagroda, Anulko
Daneczka69 10:47, 25 wrz 2012

Witam Cię Anulko

Uprzejmie donoszę, że prześledziłam Twój wątek od samego początku słowo po słowie, fotkę po fotce i... jestem śmiertelnie zakochana w Twoim ogrodzie! Jest tak urokliwy, ciepły, z romantycznymi zakątkami, taki... troskliwie zaopiekowany Promienieje wręcz pozytywną energią ale to chyba dlatego, że zaraził się Twoim uśmiechem Jak narazie nie mam swojego wątku ba! nie mam nawet swojego ogrodu ale trafiwszy na Ogrodowisko przypadkiem całkiem... wsiąkłam i uzależniłam się "na ament" Zbieram skwapliwie wszelkie inspiracje do pliku "Będę miała ogród", czytam o roślinkach, ich potrzebach etc. Przyznam się, że z Twojego ogrodu mam zebranych najwięcej ściągawek, oops Danusiowa rabata - wymiata! Bardzo mi się teraz podoba towarzystwo dla Jaśminowca - chociaż wcześniej również było ładnie, to teraz wszyscy do siebie tam pasują, tacy wykulkowani Nie będę już wyliczać bo do wieczora by mi się zeszło - ABSOLUTNIE WSZYSTKO podoba mi się w Twoim ogrodzie I ja też tak chcę, o! Nawet Futro Alex też pasuje do ogrodu - uwielbiam go, mimo, że na koty uczulona jestem Gratuluję również w pełni zasłużonej nagrody Zacieszyłam się ogromniasto gdy dotarłam do momentu wręczenia dyplomu I pomyślałam tylko jedno krótkie "No!", zadowolona jakbym co najmniej 6 w lotto trafiła

Dziękuję Ci za możliwość spacerowania po Twoim pięknym raju, uprzedzam, że będę śledzić nadal na bieżąco, mimo, że mam już kilka podobnych ulubieńców - czasu na spacery u Ciebie, nie będę żałować napewno No, chyba że wyraźnie sobie tego nie będziesz życzyła, co - patrząc na Twój ciepły i promienny uśmiech - wydaje się mało prawdopodobne

Pozdrawiam Ciebie i Twoją rodzinkę serdecznie, ze wskazaniem na Frania - uroczego łobuziaka, który również skradł me serce

Bezogrodowa (jeszcze ) Danka.
kaisog1 10:48, 25 wrz 2012

Anula cudna ta donica Ktoś pomyślał wybierając nagrody
anula_wn 11:08, 25 wrz 2012

monteverde napisał(a)
na rower nie wsiadałam chyba z 4 lata, trzeba znowu zacząć pozdrawiam Anulko

Aniu, koniecznie !
to super sport na powietrzu, wśród przyrody.... warto
anula_wn 11:10, 25 wrz 2012

Ana napisał(a)

!

Anula!!! Wow! ale ta rabata wypiękniała, jest baaardzo elegancka....

dziękuję Ana !
to był manewr ukrycia na zimę bukszpanów z donic (sprzed drzwi) coby nie stracic kolejnych kulek..... słabo zimują , nawet na poddaszu.....
a na wiosnę tam będzie sporo krokusów ! tadam
anula_wn 11:14, 25 wrz 2012

ana_art napisał(a)
wpadłam Czytam że tu o magicznym roczniku 2007 rozprawacie. Nie wiem ale coŚ w tym musi być bo mój Franek to kawał drania, a Maksymilian z 2004 to złoty dzieciak
Podziwiam jak ślicznie dodałaś trawek i wrzosów. No i nagroda przednia!

Aniu,
no imię zobowiązuje! a rocznik tymbardziej , hehe
a ja miałam miec śliczną, spokojną dziewczynkę w falbankach.....

dziękuję za komplementa !
anula_wn 11:18, 25 wrz 2012

noemi napisał(a)

Moja nagroda w konkursie!
piękna, elegancka i pasująca do ogrodu nieprawdaż ?

jeszcze nie wiem czy ten rh tam zostanie...czy hosty...a może kula lub horti?

Piekna!!! Idealna do Twojego ogrodu - to fakt

Zgadzam się w 100% gratuluję nagrody ... donica idealnie pasuje
....Anula a trzmielina na pniu w tej szarej donicy przezimowała ? ... ja swoją kuleczkę bukszpanową też przesadzę do gruntu, bo mi szkoda jej stracić ... i spoglądam jeszcze na schody u Ciebie i wejście ... to cudnie te bukszpany wyglądają , tak elegancko , obraniają się same... pozdrawiam

Noemi, dziękuję ! że zaglądzasz również
Donica jest przecudna, szalenie mi się podoba !!!
Kuleczki mi nigdy nie przezimowały (nosiałm je na poddasze w donicach), więc tym razem posadziłam - pod sasną.
Trzmielina zimowała 1-szy rok ale w garażu (z oknem) i dała radę. A na wiosnę przepięknie się zagęściła, po cięciu
anula_wn 11:19, 25 wrz 2012

monteverde napisał(a)
Piękna nagroda, Anulko