Marzenia i plany vs. rzeczywistość
10:36, 10 lip 2012
![]()
1. magnolia susan
2. trzmielina oskrzydlona
3. szczodrzeniec czerwony
4. piwonie drzewiaste bordo
5. krzewuszka różowa
6. grupa dalie kolory czerwieni
7. grupa funkie różne liscie
8. pięciornik czerwony
9. rozchodnik olbrzymi
10. tiarella grupa
ok, skoro nie widac napisów a mam nadzieje ze widac cyferki to zaczne jeszcze raz
![]()
1. dereń
2. trawa pampasowa grupa
3. magnolia susan
4. konwalnik - czarna trawa grupa
5. red baron grupa
6. złota trawa
7. żurawka (kolor bordo) grupa
Magnolie dla EV
Susan lub Betty - drzewko na rabacie nad różami
![]()
Magnolia soulangina otoczona bukszpanami
![]()
Yellow river w kącie ogrodu po przekątnej - przy samym płocie. To kiedyś bedzie wielkie drzewo ale leciutko cierpi (mniejsze liście) po przesadzeniu jesienią
![]()
Po drodku rabaty jest biała gwiaździsta, jeszcze malutka ale urośnie do 150 cmPod nią i obok niej azalie.
![]()
Magnolia znikneła bo wreszcie poszła podać obiad.Dłużej nie dało się przeciągać pory przedobiedniej.Poza tym ma ciemną głowę, więc poranne słońce mocno jej dogrzało i głowa z przegrzania bolała.
Pnącza na drzewach podsypane , a jakże. Kompostem i obornikiem.
O pnącza się nie martwię , bardziej o taras na którym chcę Was gościć.
Czujcie się zaproszone dziewczyny, w niedługiej przyszłości.
jak ładnie! Bardzo, bardzo!
Ale żeby było mniej słodko, bo upał, więc może zemdlić, dodam że złotokapu nie rozumiem za bardzo. Jak kwitnie, jest ok, nawet bardzo, ale potem to taki zwiędnięty gość.Każdy, nie żeby Twój.
Reszta śliczna.
Cudnie że masz juz tyle zrobione,skończone. Że możesz już się delektować i że jest czym. Chociaż Ty chyba wolisz się delektować sadząc, kopiąc i przycinajac, co? Też się zastanawiam czy dam radę się spokojnie delektować. Ale nie ma co się martwić na zapas, daleko mi do tego momentu w moim ogrodzie.