muszę poszerzyć nieco przy grabie ta rabatkę, piaskownicę odsunąć od żywopłotu i pchnąć dalej
mi ta piaskownica wizualnie wogóle nie pasuje, no ale ogród nie tylko dla mnie jest
traw wysokich narazie nie mam, turzyce napewno tego nie zasłonią, a tulipany same potrzebuję ładnego tła, by się zaprezentować
pokrywy nie są zabezpieczone, dzieci sobie radzą, nic się do tej pory nie działo
może jutro uda mi się tym zająć i cyknę fotki
Olu, przeczytałam chyba całość. W każdym razie czytałam na bieżąco i od początku jednocześnie. I chyba wszystko zaliczone. no z wyjątkiem niektórych och, ach
Ale sama wiesz, że tu ciągle wszyscy wzdychają.
Teraz staram się być na bieżąco.
Tak sobie Iwonko myślę, że posadzę pojedynczo pomiędzy lawendą to wtedy powinna dać tylko taką delikatną mgiełkę. Natomiast tam gdzie ma być ją widać tak puszyście to chyba posadzę po 3 szt.
Nie martw się, że musisz jej szukać wzrokiem w tej chwili, ona dopiero nabiera mocy
Szkoda, szkoda, ale może następnym razem się uda
Prace ziemne... Miałam na myśli walkę z darnią, z chwastami itp... Na nawadnianie niestety przyjdzie jeszcze trochę poczekać.
Iwonko dzisiaj od rana szybko skosiłam trawkę
Potem byli Panowie ustalić co nieco i jest szansa, że w końcu jutro wejdą z pracamiPóźniej podlewałam troszkę i puściłam zraszacze na trawnik.U nas chmura przeszła bokiem i sucho jest.No i troszkę uprzątnęłam węże i takie tam, coby Panom nic nie przeszkadzało
Też się w niej zakochałam u Małej Mi.
Tam przy samym murku wejdą 4 tuje.
Chyba je tam dam. A przed nimi jedno drzewo.
Może być kiku, magnolia, a może na przekór jedna brzoza dorenbos? Tak Viola proponowała.
Ale jedna samotna ?
Ewa, będziesz stipę sadzić pojedynczo? Bo ona chyba od razu nie da efektu na rabacie. Posadziłam kilka na próbę i w okularach na nią muszę patrzeć, inaczej jej nie widzę