Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

kosolka 20:17, 27 kwi 2015

Viola napisał(a)
A te powinny w towarzystkie Hortsmana rosnąć - udana byłaby z nich banda Sorki, ale sie nie znam

Wiesz że mi Twe szalone pomysły się podobają Może to kiedyś wykorzystam...?
kosolka 20:19, 27 kwi 2015

kitek81 napisał(a)
witam Bobka oryginalne imię
ogród w dzień i w nocy śliczny

Taa... Bardzo oryginalne Córce nie podobało się ze wszyscy mają ubaw z Bobka i przechrzcila go na Bolka Dla mnie i taki jest Bobkiem.
kosolka 20:20, 27 kwi 2015

waldek727 napisał(a)

A co Ty Olu tak ostatnio z królikami idziesz przed 22-gą spać?
Ja to zasypiam z jeżami. O 5-tej rano.

Trzeba się dostosować
kosolka 20:21, 27 kwi 2015

Iwk4 napisał(a)
Waldek, jak sie ma dzieci, to tak się nie da o 5 rano, chyba, ze dzieci chore. To wtedy chodzi się z zapałkami w oczach

Olu, pozdrawiam. Szukam pomysłu na coś wysokiego, zajrzyj do mnie, jak masz chwilkę

Tak jak mówisz
kosolka 20:22, 27 kwi 2015

Kasial napisał(a)
Cześć Ola
Wpadłam podejżeć Twoje tulipany sporo ich, ładnie kwitną. W ogóle wszystko ładnie ruszyło z kopyta
Pozdrawiam słonecznie

Ja też pozdrawiam Kasiu! Rzadko Cię "wiedzę", fajnie że zajrzałas!
kosolka 20:24, 27 kwi 2015

Kasya napisał(a)
moja perovskia wyglada podobnie
ale kocimietka juz kwitnie ?? moja listki wypuszcza dopiero...

mognolie slabo widac na tle tulipkow

Kwitnie Myślałam ze ona później zaczyna!
Magnolka na żywo chyba fajniej się prezentuje niż na fotkach, z tą rabatka w nogach.
kosolka 20:26, 27 kwi 2015

Kasya napisał(a)
u mnie CW tez juz wylazi, ale troszke mniej

jak dlugo rosną twoje drzewka owocowe ?
mialaś już jakieś owoce ?

Trzeci sezon. Były jabłka i dwie gruszki. Mam nadzieję ze w tym roku będzie cos więcej!
KasiaWB 20:27, 27 kwi 2015

tulipanowo
kocimiętka już kwitnie? szok chyba przy południowej elewacji? a ogóle taka równiutka u Ciebie nie rozłazi się potem?
kosolka 20:35, 27 kwi 2015

No! Jestem na bieżąco! U siebie, bo u innych daleko w tyle.. W sobotę M.zaczął tworzyć kratkę na blaszaku- pod pnącza. Dziś skończyliśmy. Fajnie wyszło, z zadaszonym gankiem.. Fotka rano, bo już mnie od kompa odłączyli Dziś zaczęło powstawać miejsce pod pergole dla giardin. Pod nią ma być ławka. M.obiecał że teraz szybciutko zrobi pergole Jestem z niego dumna, blaszak wyszedł mu naprawdę super, on też jest zadowolony Trochę go to napędzilo do dalszej roboty Poza tym bylo koszenie, pielenie, wozenie obornika na rabate.. I tyle było o króliku ostatnio, a o mały włos rodzina znów by się nam powiększyła. O nią:

Przyszła wczoraj rano, nie odstępowała nas na krok, spokojna, kochana, do domu się wepchala na siłę Na kanapę, jakby nigdy nic. Spała z moją córką. Rano była z M.na zakupach autem A dziś o 18 znalazł się właściciel. Dzieci poplakaly, Mi reż troszkę smutno się zrobiło, ale 5 zwierzow to trochę dużo..
kosolka 20:38, 27 kwi 2015

KasiaWB napisał(a)
tulipanowo
kocimiętka już kwitnie? szok chyba przy południowej elewacji? a ogóle taka równiutka u Ciebie nie rozłazi się potem?

Przy północnej! Zobaczę w tym roku, jak będzie się sprawować,wiosną i latem rok temu dopiero sadzilam.. Najwyżej będę przycinać