HIHIHI
Dobrze, że sąsiad się śmiał, że ma mniej roboty...ten z drugiej strony to pewnie z kosą by mnie ganiał
Odnośnie trzemielin to na razie podsadziłam je od tyłu rozplenicą Moudry?, z przodu turzycą ID i GF...w środku jeszcze łyso...ale nie chce nic wysokiego aby całkowicie widoku nie zasłonić...Bęę myslęć i jak wymyśle to Ci podpowiem
Wianki wszystkie trzymam w pudełkach po butach - w papierze...może dlatego
Kostki jeszcze nie ruszyłam, ale na liście ta pozycja jest podkreślona i z wykrzyknikiem
To była gotowa serwetka z takim motywem naszytym. Gąski delikatnie doszyłam...miały być prosto ale jakoś się tak skrzywiły Pokaż fotkę tych pomocników. Wianek zobaczysz na żywo będzie Ci się podobał. Do Gośki też mam wianek. Dominik pojechał do miasta i kupi mi materiały. Nie wiem jak to jutro będzie, bo jeszcze biblioteka i Karolina i ja mam fryzjera na 13godz. Jakoś czasu mi brakuje
Fajnie wyszło
Gąski wpasowały się idealnie a skąd miałaś ten motyw na środku? Wyszywałaś go?
Szelki z guzikami by fajne były na wierzchu
Mam fajny wzór na pomocnik na nożyczki i inne pierdutki do kompletu do ochraniaczy
Nie byłam pewna co do pomysłu na taki skromny wianek, ale cokolwiek dołożyłam ciągle mi nie pasowało, więc został taki skromny.
Sebek zasil tulipany co najmniej 2 razy tej wiosny, żeby cebulki nabrały masy. Prawdopodobnie po kwitnieniu rozmnożyły się i dlatego w tym roku nie kwitną.
W ostatniej chwili powstał wianek z brzozowych gałązek. Zainspirowałam się wiankiem Danusi. Zrobiła go z mchu z delikatnym kwiatem. Mój także bez fajerwerków z delikatnym kwiatem ale wiśni. Bardzo mi się podoba.
Miłko ,dziękuje za moje prace ,wszystko powstało z tego co miałam w ogrodzie i w domu ,jak szłam na cmentarz Salwatorski ,mam tam babcię ,to jeszcze na stoisku stałam w kolejce po wkłady do zniczy ,trzymałam wianek w rękach ,to inna pani kupująca ,zapytała czy nie ma jeszcze takiego jak ja mam ,uśmiałam się z eM ,ale duma byłam .
Praca to tak jak u Ciebie pisałam w Centrum ogrodniczym ,nie w kwiaciarni ,ale szef zapowiada się super ,powiedział że kupi donice i będę mogła robić kompozycję z roślinek .Jakie tam mają bukszpany 50 cm średnicy ,ja już jabłoń rajską sobie upatrzyłam teraz szukam miejsca w ogrodzie .